fredag, juli 22, 2005

jag är underbar

I min HP-bok säger de(eller vaddå 'de', det är Ron som säger det) 'BLIMEY' hela tiden. Jag är inte så bra på engelska men jag tänker att det betyder typ 'Jisses' eller 'dra mig bakänges' typ.

"Dra mig baklänges på en liten vagn och---" jag minns inte hur uttrycket fortsätter men roligt är det i alla fall- underligt, om inte annat.
Samma sak som att ha en räv bakom örat.
Vad fan gör den där?

Fick en snabb skymt av min crush nyss- OJ vad han vet om att han är betraktad. Jag? Stirrar? Moi? Nänä, men jag måste ju refresha minnet lite. Har ju inte sett honom på hela veckan och lär inte se honom mer idag eller nästa vecka heller så va fan...
Mitt hjärta går på högvarv igen. Jag är en patetisk människa.
Jag inbillar mig att han är en smula skärrad. Det passar min världsbild. Naturligtvis är han inte det minsta intresserad av mig. Han vet inte vad han missar: jag är ju alldeles UNDERBAR och rolig och charmar av honom brallorna och en massa annat på nolltid. Plus att jag läser och har hyfsat bra koll på saker och har jag inte det så läser jag snabbt på med min läshastighet på 277 ord i minuten. Jag grubblar och funderar djupt på saker och har en åsikt om nästan allt. Jag är skittrevlig och en nutidshippie, vegetarian och socialt överanpassad(så pass att jag stänger in mig med jämna mellanrum och vägrar prata med folk.) Ja, ni ser ju: det är hans förlust; jag hittar snart nått bättre, nån med bättre vett.
Igår när jag pratade med Jäppser på telefon sa han hur bra jag är och jag höll med *HAHA!*
Jamen, man kan ju inte gå runt och förminska sig hela tiden heller- dessutom är det så roligt att säga 'TACK, vad snällt sagt!' när man får komplimanger när andra verkar slå dem ifrån sig med ett 'Nej, inte JAG då!' och vips är de lite mindre.
Jag suger i mig.

Jag är ganska bra på att peppa mig själv. Den patetiska människan blir snabbt en glittrande självbooster.


Det är synd att sötnosen på bussen (indiern) bara är 23.
Jag har ju inte nån större tur med yngre killar.*heheh* och ska lägga ner allt sånt. Jag borde lägga ner killar ö h t. Synd att det inte finns en automatisk bisexualitet i människor, då kanske man inte skulle bete sig lika underligt.

Maud och kvinnan med lönerna pratade om homo- och bisexualitet för ett tag sen och de tyckte att det var äckligare med människor som är 'lagda åt båda hållen' som nån av dem uttryckte sig, än att vara helt gay.
Jag förstår inte riktigt vad som skulle vara äckligt med det överhuvudtaget; det finns inte ngt äckligt med kärlek.
Men det var underligt: om de accepterar att nån är helt gay så borde de väl acceptera att nån är gay-straight med?!


Jag har flera film-manus i huvudet. Jag minns inte vart Stina sa att man skulle skicka in filmidéer men jag kan ju ringa film väst eller vad de heter och fråga.

Månadens bästa produkt är Absolut torr.
Det låter lite som en AA-slogan: 'Absolut Torr...Inget att svettas över...' typ

min humor är oslagbar.
Och ja, jag är en smula ironisk emellanåt.