torsdag, juli 21, 2005

Ton

Man kanske borde ändra sin ton lite på den här sajten; den är ju lite väl seriös kanske?
vissa dagar är man inte seriös alls, snarare är man uttråkad och då blir man lätt underkigt flamsig och får låg humor som fan.
Det kan ju vara ganska kul.

Men idag när jag sitter på jobbet och är rätt uttråkad (det ringer knappt ngt alls och jag har läst alla veckotidningar och spelat spel på nätet och det är två timmar tills jag slutar och jag vill hem till min nya harry Potter-bok.
Jag vill inte sträckläsa den. Inte nu. Jag vill suga på karamellen så länge som det bara går.

Tidigare idag skrev jag lite på dagbok.net men kom på att jag kan testa om jag kan gå in på den här sajten från jobbet: är det en "farlig" sida så kommer väl nån datakille springandes snart och säger åt mig att stänga ner allt.
Om det händer så gör jag det, och försöker komma på ngt annat jag vill göra.

Jag läser Linda Skugges blogg på expressen varje dag.
Jag gillar henne men inte överdrivet mycket. Jag läser nog bara för att jag inte har hittat nån bättre blogg att läsa.
Mitt liv är miserabelt, rent händelsemässigt. Jag har beställt en affisch och fyra armband på nätet idag. Jag har svarat i telefon och suckat och spelat det där jävla spelet på ica.se.
Och sen har jag funderat på att ringa crushen idag igen och säga att jag faktiskt inte är galen.
LITE galen kanske jag är eftersom jag vågade- men mest tycker jag att jag är modig som fan för jag vågade ju berätta det hela. Fast jag kanske kunde ha gjort det på ett annat sätt, men människan är ju för fan aldrig hemma när man ringer!!! Så jag ringde honom på jobbet och nu har jag inte sett honom idag.
Han är nog livrädd för mig nu.
Det är lite humor. jag som inte är nån stalkertyp. hhade det varit nmån som ringt till MIG och sagt att de var nyfikna på mig hade jag sagt" Nä, va kul, varför det?" och om det hade varit nån jag lagt märke till hade jag sagt att vi kunde ta en fika. Man kan ju inte ha för många vänner; om det nu inte skulle bli ngt mer alltså....

nu ska jag köpa en magnum... vad de nu heter med äcklig vit choklad utanpå men med god jordgubbsglass inuti.

Pia ringde igår och ville sockerfrossa innan hon började med nån ny medicin men jag bangade; jag ville hellre läsa HP. Mina prioriteringar är underliga numera; att dissa en sockerchock bara sådär. Underligt.