torsdag, juli 21, 2005

jag kom på vad jag skulle göra till matlåda utan att få den sedvanliga paniken och mat-tröttheten. När jag ändå var igång bakade jag bröd och gjorde en ugnspannkaka (mjölken går ut idag och jag hade ägg så va fan) och läste HP medan jag väntade och sjöng lite till Winnerbäck. Nu spelas min andra favoritlåt från Vatten under broarna 'hjärter dams sista sång'. Den andra är 'Elegi'. Fast...Hjärter Dam är nog lite bättre.

Jag ska sova snart. Fast jag skulle vilja ta en promenad inatt, men med nån ny vän som jag inte känner så mycket. För att det är spännande att lära länna nya människor.

[Jag undrar vad han tänker om mig nu.
Ibland skulle jag vilja tjyvlyssna på folks tankar.]

Imorgon är det fredag igen. Jag funderar på att fråga den där söta S om vi ska träffas och göra inget alls i helgen.
Man han är nog upptagen.


Jag sjunger igen. Jag hade glömt hur glad jag blir av det.

Imorrn skriver jag igen. Skulle tro det, för vid åtta har jag ätit frukost och svarat på kanske tre samtal och sneglat på Explorer-ikonen på datorn och börjat fundera på om jag inte ska spela det där jävla spelet i alla fall.
Naturligtvis kommer jag att spela det igen.
Sen vid nio gör M posten och lyckas vara borta i en timme, jag vet inte vad hon sysslar med under hela den tiden för posten tar inte mer än en kvart att göra.
Hon kanske är iväg och berättar vidare allt jag sagt till henne.
Det märker jag väl.

Jag undrar om hon tror att S är samma kille som jag ringde och sa att jag var nyfiken på; för det har hon hört mig säga. Det kanske vore bra om hon trodde det.

well well.
Fredag imorrn. Jag tänker sova när jag kommer hem. Eller spendera mina sista pengar på en STOR godispåse och stänga in mig hela helgen. Fast inte i lägenheten utan bara ensam. Jag vill ut och cykla lite.

god natt