onsdag, maj 23, 2007

dagens irritationer

Idag är jag, trots att jag är på bra humör annars, irriterad på människor som går i bredd på trottoaren och som fortsätter göra det trots att man går i hälarna på dem och försöker komma förbi på sidorna. IDIOTER! Speciellt när det gäller feta arroganta gubbjävlar som stinker svett och svettas så att deras fula jävla solbrillor glider ner från näsan hela tiden.

Sen är jag irriterad på de som traskar rätt in i en modegrej. Bara sådär. "Det är snyggt för att det är inne". My ass att det är! Som nu med de här jävla fula fittiga tajtsen. HELLO SVAMPINFEKTIONER! Sist det var inne var väl 1991 och det var inte snyggt då heller.
Och vad fan är poängen med att ha tajts och kjol ovanpå? Det är varmt ute, skippa svampinfektionen bruden!

Sen hatar jag min telefon. Den nygamla sony ericson-telefonen. HATAR! Pilknappen som ska gå att dra ner för att man ska kunna scrolla; hur ofta händer det inte att man istället för att dra ner den trycker ner den fastän man inte vill.
Hela tiden.
Jag HATAR den där jävla telefonen. Jag vill ha en Nokia. NU! Sen ska jag stampa sönder sonyericssontelefonen till småbitar och skita på resterna och skicka dem till sony ericssons huvudkontor i Sverige.

Japp. Det ska jag. Jag ska jag ska jag ska.

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Åh vad jag håller med om allt du påpekar!!!
(nåväl inte det där med tajts, kjol etc eftersom jag inte har någon aning...)

23 maj, 2007 22:16  
Blogger K said...

men alltså, det här med leggins. jag har använt avklippta strumpbyxor i fyra år under kjolen på sommaren. den enda anledning är att jag tycker att mina ben är fula och mår bättre av att ha något på benen. men själva grejen med (vita) tajts förstår jag nog inte heller. och jag hatar alla modebloggar förutom modegrisens...

har du fixat fram de där pengarnarna än? :P

24 maj, 2007 08:06  
Blogger Laanna said...

Måste bara säga att tajts i bomull är ungefär tusen gånger skönare än jeans,enligt min mening. Och jag är en svampproblemmänniska, men sen jag slutade med jeans är allt bättre.

Naturligtvis är kjol och bara trosor under att föredra, men det är lite för kallt för det än här:)

25 maj, 2007 17:14  

Skicka en kommentar

<< Home