måndag, maj 21, 2007

hemresa

Imorrn ringer min klocka tio i fem. FEM! Min gratisskjuts* räcker bara till Helsingborg, sen ska jag ta mig hem till Malmoe själv och efter att ha muttrande försökt hitta tider och upplysningar om tider och om det ens går bussar mellan städerna så gav jag upp. Hannu(som chaffisen heter) får köra mig till centralen(som jag har förstått heter Knytpunkten(?) eller knut-..) och sen får jag väl lalla runt där och fråga mig hem. Jag ÄR ju turist på det området så varför inte bara acceptera det.
Jag kommer alla gånger att vara rufsig, trött och hungrig när jag kommer till h-borg, men vi får se vilket slags miniäventyr det rör sig om den här gången. Och eftersom jag ska upp så tidigt så ska jag snart sova. Klockan är halv nio.
Jag känner mig som en pensionär.

Well, jag bloggar väl när jag kommer hem igen.


*Jag får åka med en bekant till syrran. Han är inte den pratglada sorten så jag ska sova i baksätet hela vägen, har jag lovat henne. Hon är rädd att jag ska göra bort henne. Det är så skönt att min familj har ett sådant förtroende för mig och tror att jag fortfarande är tolv år.

Etiketter:

2 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Det här är förmodligen meningslöst att skriva för du är antagligen redan hemma när du läser det, men det går billiga tåg från knutpunkten till Malmoe.

21 maj, 2007 21:13  
Blogger KuriÅsa said...

Min bror har bott i H-borg. Been att Knutpunkten hundreds åf tajms. Åkt till Malmoe därifrån endast en, men ändå.

21 maj, 2007 21:14  

Skicka en kommentar

<< Home