tisdag, maj 15, 2007

Zhit

Jag har en inåtfinne på ena näsvingen. Den ömmar till varje gång jag rör på näsan och det är uppenbarligen ganska ofta. Jag är för fan TRETTIOTVÅ!!!!!! Jag är för gammal för finnar!

Gaaaaaaaah! Eftersom jag är ensam fram tills att fotbollen slutar ska jag dränka den i svenskdroppar(f ö är Svenskdroppar det bästa universalmedlet sen äppelcidervinäger, banne mig. Köp det på hälsokost NU. Det luktar som gammeldansk ungefär. Ibland tror jag att det är samma sak. Jag fattar inte hur man kan dricka gammeldansk eftersom jag klöks varje gång jag tvingar i mig svenskdroppar och efter det en jävla massa vatten för att få bort smaken ur munnen. Det brukar funka sådär.Men man kan dutta svenskdroppar på finnar, ta det mot magsjuka och badda med det på sår, o s v. En flaska är alltid värt pengarna för det räcker skitlänge. Och det här är nog min längsta parantes på länge)på bomullstuss. Man är skitsnygg när man har tejpat bomull på näsan, jag lovar! Testa det.


Nu ska jag lyssna på Gabriellas sång på repeat tills jag kan texten. som Ensamboende-Lenafasoner. Det funkar inte riktigt att göra det när darling är hemma.
Sen ska jag spå mig och äta veckans godisbit. Tisdag is the new lördag. Jag tröstar mig lite eftersom jag är allergisk som ett as, köpte en nässpray för hundra spänn som funkar sådär och det är Ugly Betty på teve ikväll.

OM jag var hundra på vad det är att seeda(när ska nån upplysa mig om det egentligen? va va va?) skulle jag vråla det just nu. hallåååååååå, jag kräver BöffBöff ju, har Buffycrawings. Seeda för faaaaaaan!
För det har jag sett att alla de andra kidsen skriver i kommentarerna.

Äh, Fred Åkerströms 'Jag ger dig min morgon' är bättre, den ska jag sjunga med till nu.

be nice.

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Unknown said...

vart köper man såna där droppar? låtar ju skitbra!

15 maj, 2007 23:57  
Blogger Rim said...

Man "seedar" när man delar ut en fil på ett P2P-nätverk så att andra kan ladda ner den.

Och ropar "seeda för fan!" på forumen gör man för att folk oftast loggar ut när de har fått hem en fil färdigt och så sitter 72 stackare på 87% av ett Buffyavsnitt utan någonstans att ta vägen, för ingen vill dela med sig av slutet...

16 maj, 2007 00:05  
Blogger vandrarvild said...

Helena: De finns på hälsokost. Kartongen är ful och väldigt hippie á 70talet, de stora flaskorna kan vara rätt dyra men de räcker å andra sidan skitlänge.

rim of the world: Ahaaa, det låter ju vettigt. då vet jag det. tack

16 maj, 2007 14:31  
Anonymous Anonym said...

Åh, tack för förklaringen av seedningen. Jag har inte heller fattat, men trott att det är något viktigt med tanke på alla arga utropstecken efter "Seeda för fan!!!!!!!". Men jag förstår ändå inte riktigt - seedar man alltså själv när man håller på och laddar ner automatiskt? Eller måste man göra något särskilt? (Hm, jag kanske borde fråga den som förklarade seedningen istället...)

17 maj, 2007 14:30  
Blogger vandrarvild said...

om man stannar kvar online och nån samtidigt laddar från mig så slipper de väl seeda? har jag fattat det som

19 maj, 2007 16:31  

Skicka en kommentar

<< Home