onsdag, februari 22, 2006

det kanske är vår

Idag tittade jag bland mina böcker och tänkte att jag skulle göra mig av med några av dem. Jag spådde mig och korten sa något om att släppa taget om det gamla och göra ett snyggt paket av det och sen gå vidare. Men det var böckerna jag sneglade på där jag satt, inspirerad av Jesper och Lottas überrensning nu när de flyttade ihop kanske, vem vet.

Jag gillar mina böcker men några av dem kan jag låta gå. Jag vet inte vad jag ska göra; hemliga tomrum inne i dem och sälja dem till fjortisar att gömma knark och kondomer i?
Mm, det låter ju verkligen som något i stil med min övertygelse....

Seriöst: jag kom i alla fall på att det här med att ha en massa prylar tynger mig en smula. Jag gillar mina prylar som fan men det känns som om det är dem som håller mig kvar på platsen, inte att jag är den som äger dem. Jag ska rensa kläder imorrn och packa i plastsäckar, sen ska jag snegla på några av mina böcker.

Jag antar att det här beror på rastlösheten egentligen. Egentligen har det inte med prylarna att göra alls.
Jag vet att det är så. Det här är samma sak som jag gör emellanåt när jag ska traska vidare på olika sätt, jag släpper taget om det gamla som jag inte längre har nytta av; om det så är prylar eller för små kläder eller vänner jag inte längre pratar med på samma sätt längre.

Jag var redan på väg. Jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen men någonting är på väg att ändras igen. Blommorna har fått nya blad, det luktar annorlunda i lägenheten. Mitt hjärta slår med andra slag.
Det kanske är vår på gång.

1 Comments:

Blogger crrly said...

Å, du är på väg hit.

Jag visste det! ;)




F ö rekommenderas www.bookcrossing.com å det varmaste!

KRAM.

23 februari, 2006 14:18  

Skicka en kommentar

<< Home