måndag, februari 20, 2006

malmö 060220

På något sätt ska jag ta mig ner till stationen idag och köpa biljett. Jag tror jag hittar, har i alla fall gått omkring här i några dagar och i värsta fall får jag väl fråga nån efter vägen. Det där ordnar sig. Det är ju genom att vara vilse som man lär sig att hitta rätt igen. Hur klyschigt det än må låta.

I alla fall så är jag ensam hemma hos D nu och borde käka frukost (om jag har någon vill säga) men kan sova lite, kanske ska göra det med. På fyran visar de hela tiden klipp från partiledardebatten från i går vkäll och jag stör mig något otroligt på att folk tycker Reinfeldt är en "trevlig charmig man". Han ser totalt evil ut, låt inte det pojkaktiga utseendet lura er. Han har samma slags blick som Bush har och det bådar fan inte gott.


Är det inte underligt hur schizofrent man kan bete sig emellanåt? Om jag hade mina tarotkort här och gjorde en läggning vet jag vilka kort som skulle komma upp idag. Jag vet inte vad de heter men på ett av dem står det ungefär "hur ska du minnas vem du var imorse när du är så splittrad, du är som två olika personer att du på kvällen i sanning är en annan."
Idag är jag ljusare i sinnet än vad jag var igår när jag skulle somna. Det är som D säger, att jag målar fan på väggen, och sen när man får lite perspektiv på det hela så ter sig allt så otroligt löjligt; att man anstränger sig så mycket för vissa saker, för önskade resultat, och sen i slutänden spelar det ändå ingen egentlig roll.

Om två inlägg skriver jag mitt tusende. Jag vet inte om jag ska bli lite skraj av det eller om jag bara ska rycka på axlarna.
Förmodligen rycker jag på axlarna åt det, som åt så mycket annat.
Likgiltigheten blir min för tidiga död.