onsdag, maj 30, 2007

bögbarn på gång

Teletubbisen kanske är gay. Nu vill polska myndigheter att saken utreds och om den misstänke gayteletubbien, som vid ett tillfälle bar handväska, är gay.

"Polska myndigheter påbörjade nyligen en rad åtgärder för att förbjuda spridning av homosexualitet bland barn. Bland annat vill utbildningsdepartementet att lärare som gör reklam för homosexualitet ska kunna sparkas. Den konservativa regeringen har kritiserats inom EU och från människorättsgrupper för diskriminering. "


Och intressant är det ju att de tycker att syftet med tinky winky-som bögtubbien heter- är att fördärva barn. Inte sprida upplysning om att homosexualietet existerar? Nejnej, barnombudskvinnan i Polen har bett psykologer om råd. De vill stoppa spridningen av bögar. Öka spridningen av homofobin.

Det kräver ju då att gay är något man blir genom yttre påverkan. Om man som barn ser en man stassa runt med handväska kan man alltså i senare år när ens sexualietet börjar vakna till liv komma på att man vill vara likadan? Och det är farligt?
Jag hänger inte riktigt med i det där. Det går inte annat än ironisera över det. Jag ser ju på homosexualietet som något helt utanför arv och miljö. Det personliga blev återigen politiskt.



...och samtidigt säger tidningarna att den nya 'mansbagen' är här. Den som män ska kunna bära utan att känna sig för gayiga.

Etiketter: , ,

3 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Hur gör man reklam för homosexualitet?

"Homosexualitet - ett lättare sätt att njuta"

"Men... det blir ju tre överraskningar i en, det går ju inte"

"Plötsligt så händer det"

"Är ditt hår trött och livlöst? Bli homosexuell!"

30 maj, 2007 14:24  
Blogger vandrarvild said...

Ja, jag undrar det jag med. En man med en väska måste ju verkligen visa sådana uppenbara kvinnliga tecken att folk tjoar till inför det uppenbara HOTFULLA i hela bilden. En figur i tyg med en väska är tydligen ännu värre. jag kanske ska dra mamma mu inför rätta? hon ger ju flickor bilden av att de måste bli "mjölkproducenter"...

30 maj, 2007 14:31  
Anonymous Anonym said...

Ja, troligen sa det ar

05 december, 2009 20:32  

Skicka en kommentar

<< Home