onsdag, maj 30, 2007

hög

Klockan är snart tio och jag har slutat svara om det ringer internt, för de lägger i alla fall på och det är inte hit de vill komma ändå. Arbetsmoralen är hög. Det händer inte vidare mycket, vi sitter på varsin dator och läser aftonbladet och expressen, kollar på bilarna utanför och lyssnar på mix megapol och nån jävla jagad-tävling. Det är inte jag som valt radiostationen. De brukar alltid lyssna på den där tävlingen. På mixmegapol spelar de måns zelmerlövs cara mia hela tiden. Sitter jag ensam med radio nästa vecka när jag jobbar på det andra stället blir det PeTre för hela slanten. Jag lovar och svär amen. Jag saknar krister och alla de andra. De är åtminstone roliga, och inte megapolkrystade.

Jag slutade dricka te ett tag. Min magkatarr försvann. Jag tänkte inte på det innan jag började dricka te igen och den kom tillbaka- herrå tedrickandet. Jag är djupt bekymrad över det. Vad ska jag nu värma mig på till hösten? Darling gillar ju inte kalla händer på magen. Min vetevärmare har försvunnit och vantar funkar inte vid datorn.
Ännu ett I-landsproblem...

2 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Stackare! Du missar just nu nynningstävlingen i Krister. Yeah aha yeah aha aha. Midi Maxi och Efti, Bad boys hahaha.

30 maj, 2007 14:28  
Blogger vandrarvild said...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

30 maj, 2007 14:32  

Skicka en kommentar

<< Home