tisdag, maj 29, 2007

åska

Han sover djupt, han märker nog ingenting, men jag ligger vaken i vad som känns som en lång stund, flera timmar. Det åskar under natten, jag räknar sekunder mellan blixt och dunder där jag ligger i min halvdvala. Det är mörkt ute och även om jag har ögonen stängda kan jag se när det blixtrar.
Jag älskar åska. Jag vet inte när det började, men det finns få saker som får mig att känna mig så levande och leende. Jag längtar ständigt efter nya oväder. Jag vill se klotblixtar och en himmel som splittras av hundratals små renblixtar. Hade jag bott i usa hade jag nog varit tornadojägare. Alla har en galensida; det är en av mina.

Etiketter: , , , , ,

3 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Jag har också en tornadoläggning. Jag väljer att kalla den för Dorothysyndromet. Blir helt hypnotiserad av tornados, skulle kunna sitta och titta på dem i evigheter. Helst flyga runt i en också.

29 maj, 2007 14:37  
Blogger vandrarvild said...

ja, jag med. jag skulle förmodligen vara så jävla dum att jag stannade kvar tills det var för sent att komma undan den. bara för att jag är så jävla facinerad av dem och måste se dem på nära håll. ett tag funderade jag på att resa till usa bara av den anledningen. sen kom jag på att jag tycker usa är ett skitland...

30 maj, 2007 10:57  
Anonymous Anonym said...

har sett en klotblixt.. fy de va läskigt.. de liksom explodera samtidigt hördes en jävla smäll man kände verkligen tryckvågen av den

17 juli, 2007 15:55  

Skicka en kommentar

<< Home