måndag, april 16, 2007

Alla boendes i vår trapp får varje vecka varningar från vaktmästaren, varningar som blir mer och mer hotfulla. Det gäller sopnedkastet och spokomprimeraren(heter det va?). Det är nån i trappen som kastar ner alla möjliga saker där trots att det står lappar om att man inte får kasta ner vad som helst för då pajar komprimeraren. Tydligen lagas den ungefär en gång i veckan.

sist hade nån kastat damstövlar. Jag vet inte riktigt om jag ska säga "Idiot, om de stänger sopnedkastet ska jag personligen se till att alla i trappen lägger sina sopor utanför DIN dörr så att du får gå ner med soporna på gården eftersom du gjorde att nedkastet stängdes!" eller om jag ska passa på att föreslå en ännu mer total sopsortering och uppbyggnad av kompost på någon ände av gården till föreningen så kan de marknadsföra sig som "den miljömedvetna föreningen" eller liknande.
Äh, jag skiter i vilket, nu ska jag äta en(krokig) banan


Senare: Japps! Nu är sopnedkastet avstängt. JÄVLA IDIOT! Grejen är ju att allt började vid en viss tidpunkt och just då var det en viss(inte så jävla charmig heller, dessutom) herre som just flyttat in. Är det befogade misstankar eller vad?