måndag, april 16, 2007

Det finns ingen radio här. Bakom mig hänger en FET platt-teve men det finns ingen radio.
Jag förstår det inte. Ska jag jobba i en växel/reception där jag är varje dag så skulle jag lätt ha en radio. Jag måste ha sällskap. som det är nu kan jag inte gärna traska runt till de olika kontoren och småprata som en toka;
"Heeeeeeeej! Vad gör duuuuuuuu?"
Allt med ett maniskt leende.
Skulle inte tro det. Istället läser jag Äcklet, dricker chokladkaffe, bloggar och vatrje gång jag andas ut med näsan tjuter det aningens men jag har ingen nässpray och andas därför med munnen så mkt jag kan. Det är två timmar tills jag slutar och jag börjar bli grymt uttråkad. Så jag babblar vidare här en stund till.
...och bara för att jag skrev att jag skulle babbla så kommer jag inte på ett skit att skriva. Någon sa "Jag vet inte längre vad i mitt liv som är viktigt för mig" och det är väl där babblet kommer in? jag skulle kunna skriva om abortmotstånd men jag blir så förbannad av alla idioter som ser kvinnan som en ickesexuelllägntande frotplantningsmaskin. Jag skulle kunna skriva om det här företaget där 99,4 % av de anställda är svenskar, eller så skulle jag kunde skriva om det här att fler och fler blir mer och mer rasistiska i vissa länder: och det är de länder som under århundranden exploaterat och invarderat andra länder, och skapat kolonier där. jag får inte riktigt ihop det.... "Det var ju okej att vi invarderade dem och utnyttjade deras tillgångar till max men de där jävla blattarna ska fan inte flytta hit till VÅRT Land och invardera oss, för då kastar vi ut dem!".

Suck. suck, djupare suck. Men är jag egentligen förvånad? Nopes. Människor är idioter, se bara på hur snabbt jorden dör under våra fötter och se bara hur många det är som kör sitt bingolingorejs och håller för öronen med ett "OH LALALALALA BINGOLINGO!!!!!"

äh, fan. nu ska jag länsa fruktkorgen. Lunchen jag åt var god men jag hade velat ha mer. Fast ToMaten på Caroli verkade bra, jag ska dit igen.