lördag, november 04, 2006

Föredetta

Vi väcks av chefen som undrar om D kan jobba idag, och jag vet inte hur, men det leder till att vi kommer att tala om föredettingar inom film och musik. Hur tragiskt det är att vi ser de människorna som föredettingar egentligen, och vem som sjunker lägst av alla de där.

Och vad hände egentligen med Shakin Fredrik* och killen som spelade Birk i Ronja Rövardotter? Vad hände med h*n den där som det skrevs så lovande om?

Vad händer där i bakgrunden; allt det där vi inte får se av nekade filmroller och elakheterna i att folk inte längre är intresserade av föredettingarnas musik eller attribut. Är det föredettigt att tvingas spela in reklamfilmer? Och gör de det för att de väntar på den stora filmrollen och nått måste de ju tjäna pengar på under tiden, eller för att reklam ger dem saftigt med cash och filmroller är något man tar om man blir erbjuden det?



*Jag har två band med Shakin' Fredrik. På det senare bandet heter han bara Fredrik. Någon sa att han jobbar på bilaffär vid Vätterns sydligaste spets. Och mitt tonårshjärta bultar tamejfan snabbare varje gång jag hör "Tänd dina ljus". Fortfarande.

5 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Mm...jag vill se Filip&Fredrik göra ett Hundra Höjdare program av alla de där som man undrar vad de gör nuförtiden... Shaki'n Fredrik, Anki Bagger, Pontus Platin...

05 november, 2006 13:07  
Anonymous Anonym said...

Meh, baby var är du? Jobbar du jämt nu? Man har ju ingenstans att ta vägen när man surfar nu när du skriver så sällan :)

Saknar Lenis...

06 november, 2006 00:52  
Blogger crrly said...

Näjh. Inte shaki.. ooh, men usch.

*rodnar å dina vägnar*

:D

06 november, 2006 22:30  
Anonymous Anonym said...

trodde shakin var på Wallmans salonger... betydligt tunnhårigare än då det begav sig... men man kan ha fel/fru y,.

09 november, 2006 14:42  
Blogger vandrarvild said...

Sniff: Jag har båda på kassett. Vill minnas att jag var rätt förtjust i Herrey och Carola när det begav sig, samt the pinks och Europe(mina små försök att bli europe-hårdrockare på heltid funkade dessvärre inte alls...)

12 november, 2006 12:24  

Skicka en kommentar

<< Home