onsdag, november 01, 2006

istappad

Gå inte ut!
Jag trotsade allt förnuft och gick iväg och lämnade filmerna vi hyrde igår och överfölls av vinden när jag kom ut till korsningen. Eller, överföll är kanske inte rätt ord. Tänk er 'tusen nålar', fast i ansiktet. Och samtidigt en vind som gör det svårt att andas, dels för att den vrålar över en och är så kall att det är som att bli itvingad istappar. Genom lungorna och näsan. En vind som letar sig upp i ärmarna, vid midjan, genom byxbenen. På tre sekunder agerar man istapp.

...och detta till trots så ska vi gå ut igen om några timmar. Och vi ska gå härifrån till möllan, en nätt liten promenad på kanske 20 minuter. i konstant vintervind. Men vad gör man inte för lite cider på möllan.
eller, föresten... **La dolce vita MY ASS! *huttrar hon*
Ge mig en busstidtabell och betala resan, annars gör jag iskuber av din penis. Amen![ska sägas fromt stirrande mot himmelen och med händerna knäppta över bröstet.
...Och Madison, jag är IRONISK igen. Det är klart att iskuberna är ett grovt SKÄMT! Oki?! Get off my Ds penis! Oj, nu lät det ju ännu konstigare. bah! Hur ska jag ta mig ur det här nu då? *ser sig oroligt omkring, ler stelt, visslar lite oskyldigt*]



*En av dem är så kass och osammanhängande att jag måste skratta. Vi ville bara se om den liknade spelet den är baserad på: "Alone in the dark". Christian Slater har verkligen nått lågvattenmärken den senaste tiden! Filmen har omnämnanden om att vara den sämsta filmen hittills på 2000-talet. Bara en sån grej.

**Ett bistert muttrande på Ds snack om det ljuva livet efter i måndags. Festandet är trevligt, men måste vi verkligen gå ut i det här vädret. Buss, jag vill ta bussen!!!

uppdatering: vi stannade hemma istället. Fast jag letade fram mina långkallingar i alla fall. Alltid nått.