onsdag, oktober 04, 2006

"Three o'clock in the morning. It's quiet there's no one around, just the bang and the clatter as an angel hits the ground."

4 Comments:

Blogger Fröken Smilla said...

Åh, min absoluta favvolåt med U2. Och videon är superfin den med.

04 oktober, 2006 16:15  
Blogger vandrarvild said...

hehe, jaha, är det U2, jag hittade citatet hos Desillusionerad och tyckte det var snyggt. Vilken låt är det då? *haha*

04 oktober, 2006 16:48  
Blogger Fröken Smilla said...

Det är "Stay (faraway, so close"). Fattar du la!

04 oktober, 2006 18:17  
Blogger SoulEvolver said...

Bono är en man som fattat ett och annat och står för det. Det ligger något genuint i hans vilja att förbättra välrden, och så uttrycker han sig så otroligt vackert. Han är en poet.

Om du inte gillar U2, så läs sångtexterna. Synd bara att de fått någon sorts töntstämpel som fåniga gamla gubbar i takt med att de poppat till sig, blivit äldre och mer mainstream. "När jag var ung" så var de helt unika i sitt slag. Stämningen, texterna...tunga grejer på den tiden. Musiken, det eteriska, molnlätta och vackra, fast med kontur och bestämdhet. Det ljusa som alltid lyser igenom det mörka. De har alltid haft en djupare vision på något vis och det lyser igenom det gubbiga och mainstreamiga med. Man kan ju inte fortsätta vara avantgardistiska rebelliska visionärer efter 50 liksom. Eller det kan man ju uppenbarligen, men inte med samma intensitet som när man var ung kanske, och det måste ju märkas på nåt vis... :)

05 oktober, 2006 09:05  

Skicka en kommentar

<< Home