söndag, september 17, 2006

brudigt

Det är så jävla brudigt att flippa ur över en jävla geting.

Det enda de gör är att lukta på en och för det mesta ids de ju inte ens sätta sig
men då har brudarna redan sprungit iväg, ylandes och iiandes som värsta fjollers, och getingen hittat nått nytt att sniffa på.

5 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Uhh...jag har aldrig blivit stungen i hela mitt liv. Jag är skitnödigt rädd för getingar.....brudigt eller icke så är dom obehagliga....å äckliga....

18 september, 2006 02:58  
Blogger LL said...

intressant att du uttrycker det som brudigt och fjolligt att vara rädd för getingar. jag får intrycket av att med brudigt och fjolligt menar du mesigt och hysteriskt. har jag uppfattat det rätt? jag känner ganska många som har lagt mycket av sina livsrädslor i just getingar och jag förstår dem. getingar finns inte året om och jag kan tänka mig att det är en ganska skön payoff när getingar flyger vidare.

18 september, 2006 07:58  
Blogger vandrarvild said...

Nej, jag menar nog mer på att brudarna spelar på den där rollen att de faktiskt "ska" vara hysteriska för att det någonstans är skrivet att man ska vara det om man ska passa in i rollen som "brud" (till skillnad mot det som jag kallar kvinna som är mer självgående och coolt och egentänkande) och är det en kille i närheten ylas det och viftas och springs iväg. Motsatsen hos grabbar är det brölande grabbiga "måste kommentera allt för att visa att jag är cool inför de andra grabbarna". Att klä sig i fjoll- och bröl-rollen,typ.

18 september, 2006 10:46  
Blogger vandrarvild said...

Madison: jag svarade ju på det där i ett mail istället. Så smidigt att dina kommentarer hamnar i min inkorg när inga andra gör det.

18 september, 2006 10:53  
Blogger LL said...

jag misstänkte att det var så, var bara lite nyfiken. har du flyttat till malmoe än? ni har lite att styra med där med tanke på hur sverigedemokraterna ligger till. lycka till med flytt och kärlek massor!

19 september, 2006 08:33  

Skicka en kommentar

<< Home