lördag, augusti 12, 2006

Krigsföring

Med tanke på att det är val om en månad;
Är det nån mer än jag som inte orkar bry mig om det här tjafset man matas av och antagligen röstar på det jag brukar rösta på bara för att ha min röst lagd istället för bortslängd?

För om jag ska ändra åsikt så krävs det mer än kräkmoderaternas "Jag vill också byta statsminister"-tröjor och namn som "Det nya arbetarpartiet".
Vaddå "arbetarparti"?
GET REAL! Ni gör ju en Ebba [von Sydow] för fan! De andra partierna ids jag inte ens lyssna på, så fort jag ser nyllet på en politiker på teve så byter jag kanal.

Jag tror jag startar ett eget parti. Gör en 'Rosing'.
Jag ska stödja feministiska aktioner, de arbetslösa och deras rätt till drägliga liv trots att de anses vara värdelösa samhällsutsugare som borde klippa sig och göra rätt för sig för att kunna återta sin värdighet.
.
Och så ska alla krig läggas ner. Kvinnor ska ha EXAKT lika mycket lön som män och de som tänder på barnporr ska snoppas av(bokstavligt talat; vi kasterar dem och skickar dem till en fängelseplanet där Ripley kan störta med skeppet om några hundra år.)
Sen ska jag föra en energikampanj så att fler människor fattar att det tar MASSOR med energi att föda upp en ko och det är för det som luften blivit kass och jorden sur; skogen är borta, huggs ner, för att det ska finnas betesmark åt kossiga personligheter som senare mördas och ligger tre dygn i tarmarna på dig och ruttnar. Och så vidare.

Jag tänkte kalla mitt parti "Vandrar Vilds krigsföring mot en oförstående korkad omvärld" eller bara "VandrarVildPartiet." Gärna med ett uppochnervänt kors i slutet för att skoja till det lite med alla uppochnervända utropstecken och frågetecken som förekommer. TI HI liksom.

4 Comments:

Blogger Grus said...

Du har min röst.

13 augusti, 2006 02:46  
Anonymous Anonym said...

Annars kan du ju alltid rösta på enhetspartiet :)

www.enhet.se

13 augusti, 2006 03:05  
Blogger vandrarvild said...

Grus: Tack tack. då är det bara att ta en blank valsedel om en månad och skriva nått av de föreslagna namnen på. :)

K-kvinnan: Ja, det är ju faktiskt ett alternativ! tack.kram

13 augusti, 2006 20:18  
Blogger crrly said...

Enhet verkar klart coolt. Annars hade jag tänkt rösta på Fi, för att hjälpa till att vända upp och ner på allt liksom.

14 augusti, 2006 16:59  

Skicka en kommentar

<< Home