lördag, augusti 12, 2006

fån

Jag kan ibland bli lite stött på att vissa människor varit online och ändå inte skrivit till mig. Som på helgon.net t ex

Hur fånigt som helst, jag vet, men så är det i alla fall.

6 Comments:

Blogger Grus said...

Ojdå, bäst att skriva något här då... ;)

12 augusti, 2006 02:32  
Blogger Jesper said...

Jag kan också känna så ibland. Korta stunder. Men inser att det kanske är så att personen behöver tänka lite innan han/hon skriver. Text är lite farligt på så sätt, risken för missförstånd är så mycket större än med tal. Kram!

12 augusti, 2006 09:12  
Blogger Aronson said...

Ibland har man helt enkelt inte ork att skriva något, eller ta kontakt...

12 augusti, 2006 09:17  
Blogger vandrarvild said...

Jag tänkte på det inatt, att folk kommer tro att jag skrev sådär för att de måste skriva ett svar, haha, men så är det inte. Jag bara uttryckte mig lite.
Men Jesper, du har rätt. Egentligen beror det ju inte på personen att man inte skriver, det kan ju vara sajten med, jag är rätt trött på helgon och loggar mest in för att ha kontakt med dig och helena, typ. Eller så känner man sig inte så jävla hipp och cool under perioder att man tycker att man har något att tillföra.
Men jag kan bli lite stött ändå, när det gäller människor som jag anser jag står nära.

12 augusti, 2006 10:39  
Anonymous Anonym said...

Jag känner likadant när det gäller folk man bryr sig om och skickar sms till och inte ens får nåt svar tillbaka, men då brukar jag tänka att personen kanske hade slut på pengar, eller att den var upptagen och hade tänkt skriva senare men av någon annan anledning glömde bort att svara helt... men i det senare fallet undrar man ju kanske hur mycket personen egentligen bryr sig tillbaka, helst när det hänt flera gånger.

Vad gäller att inte svara på helgon så känner jag igen mig. Är seg med svaren där. Oftast loggar man bara in av gammal vana, för att bara kolla in om man fått nåt, men utan egentlig intention på att svara. Du vet, ibland kan åtminstone jag vara kraftigt asocial och orkeslös, men det kanske inte du vet nåt om :) Och ibland kanske man loggar in MED intentionen att svara men blir störd med nåt annat mitt i och sen glöms det av.

13 augusti, 2006 03:17  
Blogger vandrarvild said...

k-kvinnan; well, jag har sällan pengar på mobilen numera i alla fall... :(
Och jo, helgon är man ju lite trött på, och man tänker att man ska svara senare men det blir inte riktigt av, av olika anledningar. Men du och jag får ta en session (?) på msn snart igen, vi har en del att ta igen!

13 augusti, 2006 10:25  

Skicka en kommentar

<< Home