fredag, augusti 11, 2006

Tack för maten!

Allra bästigaste sötaste underbaraste Helena smsar just innan min fågelbegravning.
"Hej pankaste, jag tänkte handla till dig så att du inte svälter eller får näringsbrist..." och jag smsar tillbaka ett "Tack!" som aldrig kommer kännas stort nog för det hon gör för mig, tack tack tack, säg vad jag kan göra för dig så gör jag det, anytime!!! Förutom att ligga... Jag kan vara din Malmöguide snart nu när du ska flytta dit, eller så låter jag Darling vara det (och jo, han har väl ngt att säga till om själv, givetvis)så hänger jag bara med som en babblande kallebakom.

Efter begravningen ringer mamma "Vad behöver du ha handlat då?" och jag och min gräva grav-assistent E [a k a Skavsåret a k a Nytatuerade systerdottern] räknar upp saker som kan behövas och jag smsar Helena att hon inte behöver handla för mamma förbarmade sig över mig, men då var det för sent, hon har redan handlat. Bummer.Well, hon skulle komma förbi här senare.

Men jag har i alla fall mat!
Mamma handlar alltid med nån slags bonus dessutom, som godis eller vindruvor. Idag blev det vindruvor, och nån ny glutenfri mix som jag ska testa att baka på för den var billigare än de andra och hade märket "Lailas" (Laila är ett lite roligt namn, jag vill alltid säga det genom att bara fortsätta " lailailailailailai".)

Så nu ska jag koka potatis för jag är sjukt sugen på just kokt potatis. Sen måste jag cykla ut till graven igen för jag är inte riktigt klar där.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Best regards from NY!
» » »

24 december, 2006 12:40  

Skicka en kommentar

<< Home