fredag, april 07, 2006

filmtajm

Jag funderar på att ha en helg av olika slags nostalgifilmer. Hela köret: Girls just wanna have fun, Dirty dancing, Matrix(fast jag såg alla tre för några veckor sen). Fight club, Sliding doors, En bädd av rosor, Förnuft och känsla...
Dessutom visar de Die hard-trean ikväll och med tanke på att jag är mer än lovligt svag för jeremy irons så lär jag ju se den.
E spådde mig och jag förstår korten sådär bra.(fira livet, var ensam, meditera, 'buren' finns inte(utanförskapet existrar inte, typ) och nått fett existensiellt som jag förstod sådär.
Värre är det med mina drömmar. Drömde om min sedan tio år avlidna andra-sidanvovve som var glad att se mig när jag kom in genom dörren men hade bajsat inne, vilket betyder antagligen att jag varit på ett ställe för länge och måste gå vidare - för jag var sen med att ge henne uppmärksamhet nog att gå ut med henne men jag kom i alla fall in genom dörren i drömmen, vilket är ett bra tecken i sig.
Sen minns jag inte mer av mina drömmar men jag vaknade med den där jävla låten IGEN men sen ringde syrran och sa att en kille som var förtjust i mig förra sommaren frågat henne om hon tyckte det var okej att han ringer mig i helgen, vilket hon sagt att det var; så det kan vara han låten handlar om. Vi får helt enkelt se om den slutar ljuda i skallen på mig morgonen efter att han ringt, om han ringer.

Och nu ser jag att jag glömt ringa Jesper som fyller idag. fan. ringer när jag käkat, måste, fan, jag är en kass kompis som alltid glömmer allas födelsedagar!