lördag, december 17, 2005

Hår

Jag färgar håret, just i denna stund (denna ständiga fåfänga!), och när jag står vid spegeln med plastpåse tajt runt skallen ser jag mig i spegeln och av tanken som kommer då säger jag plötsligt till E:
"Jag kanske ska klippa mig jättekort?"

För det ser ut som om jag skulle kunna passa i det. Jag hade det alltid kort när jag var yngre.
Eftersom jag vill hitta på något med mitt hår är det ju ganska passande. Jag är så jäkla trött på mitt långa spikraka(slitna) hår att jag kan tänka mig att raka av mig det, men då kan man ju lika gärna klippa det kort. Till en början.

Jag tror fan jag gör det.
Ska bara höra mig för lite först, vad andra tycker jag ska ha för slags frisyr.
Jag tänker att jag ibland känner mig ganska barnslig i mitt långa hår och luggen, jag har haft samma frisyr i evigheter och ibland känns det som om jag kanske gömmer mig i det; det där trygga välbekanta trasslet jag går med på skallen.
Ja, fan. Så blir det.
Någon med digitalkamera som kan komma och ta före- och efterbilder?

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har brunt och spikrakt hår, det ligger platt på huvudet. När jag gick på högstadiet var jag trött på det och ville att det skulle vara lockigt så jag permanentade mig.
Det blev det och då jag kom till skolan belv jag kallad för Lill-Babs, det var inte roligt!
På gymnasiet färgade jag det svart för jag tyckte att det skulle se bättre ut. Jag köpte svart hårfärg på Domus och gjorde det själv i badrummet, efter några tvättar såg håret blått ut!!

18 december, 2005 00:36  
Anonymous Anonym said...

lena, klipp av dig håret! gör det! det skulle bli så jävla snyggt.

18 december, 2005 16:50  
Blogger crrly said...

Å, coolt. Klart du ska testa att klippa dig, det växer ju ut om du ångrar dig! :) Säger jag som alltid är vild i håret, hehe...

18 december, 2005 19:25  
Blogger vandrarvild said...

LillBabs: Blått hår? Det är ju snyggt. Så länge det inte är tant-lila så funkar det för mig. Haha.


H och M:
Ja, jag ska klippa mig på onsdag eller torsdag tror jag :) Och ja, det växer ju ut på några...år, haha. Men va fan, jag kommer inte ångra mig, det känner jag. Den tanken bara kom och jag agerar ju på impuls en del annars så varför inte nu? Annars kommer jag raka av mig allt förr eller senare...

18 december, 2005 20:38  
Blogger crrly said...

"H och M", H&M, hehe.

Äh, jag snaggade ju av allt mitt förra året och nu har jag jättelångt igen! Det går fort. Och det är alltid kul att överraska folk lite! ;)

19 december, 2005 14:25  

Skicka en kommentar

<< Home