onsdag, december 14, 2005

testing testing ett två tre hallå, hör ni mig?

Experiment nr 1: Jag väntar och ser hur skitigt det kan bli på golven innan jag orkar göra något åt det. Jag plockar undan saker men golven väntar jag med. Vart kommer alla smulor och oidentifierbara korn ifrån?

Experiment nr 2: Jag väntar med frukosten för att se om jag blir sugen på något. Hungrig är jag, men inte sugen på något alls.

Experiment nr 3: Jag ger fan i att höra av mig till två(det är nog fler, när jag tänker efter) av mina vänner för att se om de hör av sig snart. En av dem kommer att säga "Du hör ju aldrig av dig!" men jag kommer att påpeka att det faktiskt inte är enbart mitt ansvar, hon kan ju enkelt börja med att svara på mitt senaste mail (där jag påpekade att hon flyttade ihop med killen för snabbt och aldrig får ensamtid men det är inte viktigt för henne så länge hon är Någon, tydligen) så skriver jag tillbaka samma dag.

Avslutat experiment: Sy gardiner samt se hur många saker som ryms på mitt soffbord utan att någonting ramlar i golvet. Det var helt enkelt ganska ointressanta experiment, så jag läste en bok istället.

Dagens låt: Av längtan till dig - Cajsa Stina Åkerström (den skvalpar runt i skallen och lämnar mig inte i fred)
Senaste bokinköp: "Bara Alice" av Maggie O´Farrell.

4 Comments:

Blogger Henrik Ladström said...

En gång hörde jag inte av mig till mina kompisar. Då trodde de att jag var sjuk. Förresten är det inte bra att hoppa över frukosten.

14 december, 2005 15:18  
Blogger vandrarvild said...

De flesta av mina vänner undrar vad det är för fel om jag inte är online på några timmar. Databeroende, vad är det?

14 december, 2005 19:26  
Anonymous Anonym said...

Å, den låten är hemsk att få i huvudet. Det kommer att ta en vecka innan den försvinner...

16 december, 2005 14:46  
Blogger vandrarvild said...

jag vet, antagligen. den dyker upp med jämna mellanrum, jag känner mig som en fjortis med svårt felaktiga illusioner om kärleken.

17 december, 2005 19:20  

Skicka en kommentar

<< Home