måndag, november 21, 2005

CV

Måndagsmorgon, är det så?
Jag är plågsamt trött i ögonen eftersom jag vaknade av mig själv strax efter kl sex och satte mig för att skriva mitt CV. Varför jag steg upp då? Jag var klarvaken. Vaknade efter en underlig dröm. Jag ids inte ens analysera den.

Mitt första försök till CV är säkert bortom all kritik men jag hade ju ingen i närheten nu som kunde läsa den utan skickade iväg den, skriven med min trötta hjärna och oseende ögon. Klockan är snart tio. Frukost är en utmärkt idé och dess substans tänker jag strax inmundiga.

'Inmundiga' är f ö ett rätt underligt ord.

Jag måste sova en timme eller två; det är migränvarning på mig idag, vilket jag bejlagar för jag vill verkligen skriva men datorflimmer gillas inte. Undrar om Days of our lives går bra att halvsova till.

Saker jag funderat på:

Varför denna poker-storm över världen, och på TV? Är det bara ännu en mansdominant sysselsättning som framställs som viktig och intressant?
Tror de verkligen att vi går på den enkla?
Måste media ständigt förutsätta att människor är korkade? Nog för att jag personligen misstänker det emellanåt men att ta det för givet lämnar ju inget åt fantasin. Vad ska vi andra vanliga dödliga titta på istället, på TV? Dokusåpor *kräks* eller matlagningsprogram?