fredag, november 18, 2005

Trögstartad

Jag missade ju att jag är ganska trögstartad på mornarna. Så även denna, plus att mitt öga var irriterad igår så nu har jag haft salva i den inatt så jag SER fan inget än på det ögat, men nu, jaföffan, nu ska jag dra fram dammsugaren och det är ett bra sätt att börja dagen på.
Jag blir alltid förbannad av att dammsuga.


Föresten tänkte jag på en grej om filmen jag såg igår, Mysterious skins.
Jag orkade inte skriva den då men det är klart att Ufo-brudens pappa bedrev grov incest med henne, vilket samtidigt är lite humor på ett grymt sätt för genom det förlöjligade de alla som tror på ufosar (a k a UFO) men det förstärker bara det tragiska i hennes figur.
Det passar bra in för filmen är ju tragisk trots att den faktiskt är rätt kul emellanåt. Stina och jag satt och fnissade vid flera tillfällen, speciellt vid gaysexet. Inte för att det var gaysex utan för att ljud kombinerat med karaktärernas miner bara var jäkligt roligt stereotypt, med glimten i ögat. Joseph Gordon Levitt är lysande.

Sen kom inte nån av oss på vad AIDS-killen heter, skådisen. Man ser honom ju hela tiden men jag kommer inte på en enda film han är med i. Ruskigt drygt. Han spelar alltid elak, och nu var han AIDS-fläckig och snäll istället. Jag hittade honom inte på rollistan. Han ser lite ut som en alien-figur tycker jag. Alienmonster/gammal surluktande rockers.



Ääh, fan, nu MÅSTE jag börja städa.
Jjag avskyr att städa.

2 Comments:

Blogger crrly said...

Läs o njut hos mej, bejbi! ;) Å kommentera så klart! Puzz




... nprws pårej själv du...

18 november, 2005 12:15  
Anonymous Anonym said...

Även min flickvän blir jävligt förbannad av att dammsuga. Det måste vara något med era hormoner...

(just det, själv dammsugar jag aldrig så att jag slipper bli arg, liksom).

18 november, 2005 16:37  

Skicka en kommentar

<< Home