måndag, augusti 22, 2005

Que bloggräknare?

Alltså; jag är ju lite nyfiken, men en sån där räknare till bloggen, vart hittar man en sån och hur lägger man in den och..? Ja, och så vidare.
Behöver jag en sån? Tänk om jag har färre läsare här än vad jag har på mina dagboksinlägg på de olika sajterna? Ska jag reagera med skeptisism eller vara nöjd och fortsätta skriva fritt och skita i vad folk tror de vet om mig: de flesta saker har vi säkert gemensamt ändå så mig skrämmer de inte.
Eller tänk om jag har skitmånga läsare(yeah, right!) och får jordens skrivkramp (ja, DET lär ju hända) och tycker jag måste skriva intressanta inlägg om större saker och allt misslyckas och...
Näääääe, det tror jag inte på.


Igår läste jag ut 'Valarnas sång' och jag tror det bidrog en hel del till nattens stora sorg. En bra bok men så bedrövligt, nu måste jag läsa nått kul istället, som motvikt. Eller se en bra film.
Eller läsa nån tidning på nätet, de brukar ju ha en tendens att sprida ren hjärtsalig glädje.....

5 Comments:

Blogger crrly said...

Valarnas sång är bra.

Fråga Jesper om räknare!

22 augusti, 2005 15:51  
Anonymous Anonym said...

Det är säkert fler än du tror som läser. Jag till exempel, tittar till och med in din blogg före Linda Skugges *ler hemlighetsfullt*. Tror dock att det kan påverka både positivt och negativt att ha koll på hur många som läser. Personligen skulle jag nog vilja veta.

22 augusti, 2005 16:18  
Blogger Kaptenen said...

Jag kommer att läsa din blog. Du skriver bra.

22 augusti, 2005 16:39  
Blogger vandrarvild said...

Tack!! :)
Du är alltid välkommen :)

22 augusti, 2005 16:44  
Blogger Silverfisken said...

Jag installerade statcounter häromdagen. Grymt enkelt. Lite chockerande att upptäcka hur många som är inne och läser ens blogg bara...

23 augusti, 2005 02:02  

Skicka en kommentar

<< Home