onsdag, februari 28, 2007

lost

'
'
'
Ikväll är det nya avsnitt av LOST.




Ville bara säga det.
*
'
'
'
'
'
'
'

Etiketter:

5 Comments:

Blogger Peter Madison said...

ahmen...vilken jävla tur att jag precis nu...kvart i nio hoppade in här dårå...annars hade jag ju missat det juue! Tjolahopp!!:)

28 februari, 2007 20:47  
Blogger Mr K said...

Vad skönt att höra att inte alla har övergett denna sjukt bra serie.Ligger iofs aningen före Tv4´s sändningar...

01 mars, 2007 01:59  
Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Alltid bokat ju... =)

01 mars, 2007 09:20  
Blogger vandrarvild said...

Fast jag tycker det börjar bli rätt rörigt nu ju. Förmodligen är de inte alls långt från civilisationen men De andra har fått igenom flygförbud eller nått över platsen för sin forskning. Jag gillar serien fast tycker ändå den var bättre i början. jag hade velat ha kvar de mer mystiska elementen istället för att allt ska förklaras med vetenskap och mänskliga faktorer. Nu verkar det mer vara nån slags "Island of Dr Moreau"... Ungefär som att "så länge ingen får veta vad som händer här kan vi bete oss hur vi vill mot andra människor".

01 mars, 2007 11:58  
Blogger Mr K said...

Jag stör mig mer på att de aldrig frågar "the others" vad som pågår och varför när de har chansen utan istället bara godtar de kryptiska och intetsägande svar de får.Men istället för att ställa en följdfråga(som jag är ganska säker på att 99,99% av jordens befolkning hade gjort)så nöjer de sig alltid med svaret och sitter och ser förbryllade/förargade ut.
Men det kanske bara är jag?

01 mars, 2007 13:10  

Skicka en kommentar

<< Home