måndag, februari 19, 2007

ja, jag läser aftonbajset och kräkreflexpressen

Britney, rakad skalle: Och? Än sen? Kvinnor kan vara utan hår. Många passar i det. Brittan såg aningens coolare ut i det dessutom. Men bruden håller uppenbarligen på att få ett ordentligt jävla sammanbrott, men det är visst okej för media att sko sig på det med... För det säljer(och man köper det rakt av).

Återigen lämpar man över miljöförstöringen på någon annan. Det är varje enskild person som smutsar ner med avgaser och köksavfall och häller gift direkt i avloppet men det ska helst Någon Annan göra något åt.
För personligt ansvar står inte på menyn.
Jag skulle vilja träffa den där Någon Annan och höra vad h*n tycker om det hela. Kära Någon Annan: Vad ska du göra åt avgaserna när människor skyller på miljoner saker för att slippa ta eget ansvar när de ska ta sig till jobbet?
Buss? Nej, det går inte, då måste man ju kliva upp en halvtimme tidigare och dessutom GÅ 300 meter från hållplatsen tills att ens företagets parkering börjar. Jobbigt! Och på bussen sitter Folk! Man har ju hört talas om Folk. Dryg typ, hostar och brer ut sig på bussens alla säten, har inget hyfs eller vett. Så nej, buss går inte. Kan inte Någon Annan ta bussen istället så kanske miljön mår bättre? Kan inte Folk vara med på det där också? Sopsorteringen och återvinningen; jag orkar inte göra det själv, man inte Någon Annan eller Folk göra det istället? Jag själv? Jag bor ju bara här!

Jag är lite beundranskär i Kate Winslet. Jag gillar henne. Inte för att hon stämmer tidningar, utan för att hon vågar vara arg och inte är totalt jävla körd. Har ni inte sett Finding Neverland ännu? Gör det!

Att det ens behöver finnas en del i aftonbladet som heter "kvinna" talar ju mer för hur mansdominerad tidningen annars är än hur frigjorda de nu vill verka vara. Så jävla löjligt.

Och nu säger jag det igen. Som jag alltid säger. Jag vet inte varför jag läser skiten.
Människor är ju uppenbarligen jävligt korkade. Och så även jag. Lättsåld och nu groteskt hungrig på verklig kunskap. Jag måste ha frukost nu.

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger Mr K said...

Håller med,kvällstidningarna har verkligen nått botten.Hoppas jag,annars är det illa.
Och ja,vad är problemet med Britneys hår?Det ser väl helt ok ut,och Natalie Portman kunde ju komma undan med det...

20 februari, 2007 10:37  
Blogger vandrarvild said...

Ja, menar det. Låt Britney vara nu, fattar inte tidningarna hur patetiska de är.
Natalie Portman ser ju skitcool ut i rakad skalle, de filmade ju den riktiga rakningen i V för Vendetta tydligen. en utmärkt rulle, en utmärkt skådis och vad gäller tidningarna så har de nog INTE nått botten ännu men är man förvånad över det egentligen???

20 februari, 2007 13:49  
Blogger Mr K said...

Och ja,Kate Winslet verkar vara lika sympatisk som hon är begåvad.

22 februari, 2007 09:41  

Skicka en kommentar

<< Home