måndag, november 27, 2006

Pådrag

Nyss kommenterade jag att "Ungar gillar ju kiss och bajs" och genast dök det upp en massa andra saker i skallen som jag kunnat skriva efter det men att dra upp koprofager, bajssex och kiss-skämt bland trettioplussare kändes som ett för stort pådrag för mig. och även om det är kroppen som är trött idag(efter helgens jobb och en femtimmarspromenad) så tänker jag inte göra något mer ansträngande än att baka bröd, kolla på film och dricka te nu resten av min vakna tid på måndagen. För det är måndag idag va? Hälften av mina läsare sover nu, så för er är det imorgon redan.


Idag på promenaden hann jag fundera på lite saker, som vanligt. Dels varför det syns på armarna att människor är lite bakom eller inte har alla blåbär i busken; Armarna hänger annorlunda på dem. D säger att det kan ha med motoriken att göra, vad tror ni?

Sen såg jag en klottrad vägg där det inte fanns ett enda könsord. Är man inte lite hjärntvättad när man inser det rätt snabbt "Oj, det står ju inte KUK nånstans bland det här klottret!" Då kommer vi ju till kärnfrågan:
Är KUK ett omodernt klotter numera? Fitta då? ANAL är inte heller vanligt. Jag är en smula besviken. Min systerson frågade mig för ett tag sedan hur hasch stavas, med följdfrågan "Visst är det knark?!"
"Eh, ja, det är det. Hurså?"
"Äh, ingenting".
Det kanske är det nya modeklottret? "KNARK"?

Är den ingen som minns Kilroy då?
Själv skulle jag klottra "Lena Lill Fecit", eftersom jag är en litteraturnörd, och ska jag ändå klottra kan jag göra det med stil. För att i min klottrande sänker jag mig ju ändå till KUK-nivån av skadegörelse, och visar hur jag samtidigt ställer mig över det genom att klottra på latin. Romarna var ändå först, så skyll inte på mig som satte griller i huvudet på någon.