torsdag, november 23, 2006

moralpanik

Vid en närmare eftertanke om allting ifrån inredningshysteri till "sexuella avvikelser" så har jag kommit fram till att det behövs ännu en medial revolution för att människor ska slippa ifrån hjärntvätten från media och allt skit som skrivs i tidningarna samt deras nätversioner.

När skönhetsidealet är en pinnsmal anorektisk blondin så blir människor som gillar den mer korpulenta versionen "chubby chasers" och de som föredrar att inte ha sex alls är de konstiga, de vars liv man inte kan vinkla till maximalt utnyttjande. Här är normen det psykiskt sjuka och läsaren suger i sig det tunga som om det vore den sista droppen vatten och funderar samtidigt över varför allting känns så tungt och hopplöst medan media tar över hjärnan, tar över åsikterna, tar över personligheten. Hurdan du ska vara behöver du inte längre fundera på; det står i varenda tidning vad som är bäst för dig, och eftersom du tvekar men de inte gör det så måste de andra ha rätt...

Tillgången på allting ökar efterfrågan på allting. Sex är inte längre något personligt, det är politiskt och en handelsvara och numera är missionären enligt media någonting sexuellt avvikande, har du inte testat analsex? Vill din kille inte ha kuken full med bajs? Vad är det för fel på er egentligen?

2 Comments:

Blogger Maria said...

Riktigt bra inlägg!

23 november, 2006 15:47  
Blogger SoulEvolver said...

Nu har jag skrivit ett eget inlägg angående vår diskussion om det här...

Hörs senare ikväll hoppas jag. Det blidde ingen promme för mig :S Får ta igen det imorgon!

23 november, 2006 17:20  

Skicka en kommentar

<< Home