onsdag, november 08, 2006

Imorrn kanske jag ska på musikal, eller om det är teater, jag vet faktiskt inte, men sånt tackar jag inte nej till. Dead man walking tror jag den hette. Kulturellt av mig. Vuxenpoäng. Om den är på Storan kan jag handla macka på Systrar och Bröder innan. Där har de glutenfritt, och efter några års ciabattatorka kan jag återigen frossa i femtioelva olika fyllningar och dricka lingonté och fundera på om det där är ett schysst område att bo i eller inte. Vad området heter vet jag inte. Meh va fan, de har ju MACKOR!!! Jag är nöjd.

När jag sen haffar en vän på msn säger hon också att hon är gravid, jag kände på mig det när vi började prata så jag frågade det bara rakt ut(fördelen med att ha vänner som jag är att vi inte blir förvånade om nån frågar sånt eller säger nått om sex eller avföring* eller vad fan som helst. Vill man veta så frågar man, och ingen är väl förvånad över min öppenhet med saker längre...). Även hon har fått missfall en gång och vill vänta med att hoppas för mycket innan det gått lite längre och allt är mer säkert. Hon blir en underbar mamma, det vet jag. Vad annars kan man bli när man är sån som hon?

Jaha, nu kommer jag fundera på det där igen. Jag som egentligen hade tänkt skriva en recension av filmerna vi sett nyligen. En koreansk triologi om hämnd.
Jag återkommer.



*Jamen, typ "Jag är magsjuk", "Jaha, diarré eller kräks du bara?" Det är väl lika bra att ha läget klart för sig på en gång! Frågar man får man inte veta, och man måste ju inte svara om man inte vill.
Alla mina vänner svarar f ö. Föga förvånande. Kanske för att alla mina vänner är lika öppna och har samma slags humor. Love you all!!!!!

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oldboy och fortsättningen?

T

08 november, 2006 23:56  
Blogger vandrarvild said...

japps, fast oldboy är ju mittenfilmen. den första, Sympathy for Mr Vengence('Hämndens resa' på svenska), är skitbra. Samma sak med den sista filmen Lady Vengence. blodigt och bisarrt men jäkligt bra.

09 november, 2006 00:56  
Anonymous Anonym said...

Kan bara upplysa att "Dead Man Walking" inte är en musikal utan en Opera.
"Ett starkt, verklighetsbaserat drama om de etiska och moraliska frågorna kring dödstraff".

Hepp!
Kram
S

09 november, 2006 09:13  
Blogger vandrarvild said...

Okej okej, en opera då, ännu bättre. Men nu VET jag ju inte riktigt säkert om jag verkligen kommer iväg, men whaddafugg, det där märker jag väl framåt kvällen.

09 november, 2006 11:41  
Blogger deusexmach said...

Om man gillar Oldboy (vilket jag gjorde) så har man en riktig treat framför sig. Oldboy var den klart svagaste filmen av de tre.

09 november, 2006 11:52  
Blogger vandrarvild said...

Jag gillade nog den sista bäst, kanske för att den är färskast i minnet. Samtidigt gillar jag det där grymma komiska; jag har alltid varit svag för sånt i filmer; det bisarra som ändå är komiskt. Inte helt underligt att jag gillar tim burton alltså.

09 november, 2006 13:06  
Blogger Pastor_Bentonit said...

Det är en stark trilogi där/om "Oldboy" är svagast...

15 november, 2006 18:29  

Skicka en kommentar

<< Home