lördag, oktober 07, 2006

Slatts och dokusåpa a la blogg

Om några timmar ska jag iväg och jobba igen. Tills dess ska jag försöka äta något. Dajmchoklad funkar till frukost va?

D duschar, han ska på filmfestival på Helsingborg och jag bakar bröd och hoppas jag hinner äta något innan jag ska iväg. Dubbla pass idag. Jag oroar mig lite för maten bara.

Det gick fint att jobba igår, det var bara en banksnubbe som blev lite sur och sa "Man måste ta EGNA INITIATIV här i världen!" när jag stod i garderoben och väntade på svar från annat håll. Men det är som det är. Det finns ju griniga människor överallt. Man ler och ler och det är trevligt att jobba och det var inte alltför hemskt att stå i garderoben när folk skulle hämta ut sina jackor heller.

Trots detta verkar ingen av de anställda nappa på att dricka skvättarna ur slaskhinken. Jag tror jag ska börja hälla det på flaska och sälja till fjortisar. Moralisk riktighet. Det är ju en hel del vin och öl tillsammans med kaffe och cola som hälls i den, fatta; alkohol och koffein. Fjortisarna is gonna love me! Eller är de kanske inte riktigt så desperata som jag tänker mig att de är?
Bummer. Jag får väl lägga ner mina fantasier om hur jag smugglar slaskvätska till skolgård efter skolgård.


Såg föresten att jag halkat ner på tredje plats bland vännens länkar. Tack. Utan att jag egentligen tänkt på det är det där nog nån larvig statuspryl; om man inte har sina länkar i bokstavsordning måste man ordna dem på något annat sätt, och vilka ska ligga först? Hm. Jag som till och med lekt med tanken att inte ha några länkar på min sida alls utan spara dem på annan plats i datorn; nu kom jag på hur larvigt det är. Ska man sortera dem efter hur mycket människorna betyder för en, eller hur ofta man kollar deras blogg? För man har ju blogglänkar där man vet att folk inte skriver så ofta; ska de hamna längst ner?

Och, ve och fasa; om man nu inte ligger först i någon av sina vänners blogg; ska man då anta att det betyder något speciellt?
Det här är bloggsfärens dokusåpa. Det här är bloggsfärens skolgård med fråga chans och byte av skolfoton och barnsliga bråk.
Oh, the drama!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Va??? nu får jag komplex.. måste titta runt överallt o kolla i vilken ordning jag kommer. Du och dina tankar :P

Vart jobbar du?

07 oktober, 2006 22:59  
Blogger Peter Madison said...

Jag har tänkt på det där och valt att sluta tänka på det....
Du och D är de jag besöker flest gånger på en dag, det ser ni nog på era statcounters...;) När jag funderade tänkte jag att jag skulle ha länkarna i bokstavsordning för det skulle ju vara mest "rättvist"..!? Sen tänkte jag att jag skulle ha dom ordnade efter de som jag besöker mest frekvent. Sen när jag tänkt klart efterr att ha ägnat alldeles för mycket energi åt att vad andra eventuellt tycker så beslöt jag att skita i alltihop. De som står där får stå där. Kanske några åker ut å andra kommer in....

Men ni blir ju kvar....förstås!!!! (smörigt va?..hehe)

07 oktober, 2006 23:33  
Blogger vandrarvild said...

Samira: sorry raring, men jag tänker inte skriva vart jag jobbar just här. Men det är i alla fall kul som fan,även om jag är monstertrött idag och har ett till dubelpass framför mig.

Madison: Ja, du är jäkligt smörig, hahaha. Nejdå. Eftersom man numera tänker "det är madison som kommenterat" när man ser att man fått kommentarer, så vet vi ju både två, jag och D, att du är inne här rätt ofta. Vi jobbar den här helgen men jag lovar att vi ska blogga i alla fall nått inlägg innan tisdag :)

och jag vet inte vilken ordning jag själv har på mina länkar. Men bokstavsordning får det helt enkelt bli. Eller de man besöker mest i en egen kolumn kanske?
Hm. Ska fundera på det där lite mer. men nu måste jag kasta i mig frukost och fixa mig inför jobbet. Mjuka upp ansiktet för leendet som kommer sitta där hela kvällen.

08 oktober, 2006 12:07  
Blogger Peter Madison said...

Uhh...du jobbar väl inte på nåt hemskt ställe där det krävs tillgjorda leenden...??

08 oktober, 2006 12:35  
Blogger Unknown said...

Hej babe!

Jag träffas gärna i veckan! Har skola några dagar men inte alla. Skriver rätt mycket på sagan nu, vi kanske kan ha skrivträff nånstans? ELEMENT! Jag dör om jag inte får cheesecake snart.
Pusskram

08 oktober, 2006 15:11  

Skicka en kommentar

<< Home