måndag, oktober 09, 2006

någon annanstans

Jag märker att jag emellanåt är lite rädd att vara bitter. Eller snarare rädd för att bara ge efter och bli en totalt insnöad bitterfitta*.
Istället borde jag vara käck, glad och piffig - det är orden som jag och D använder när vi nämner människor som är just käcka och ser lite piffiga snoffsiga ut. Som när jag har en scarfs runt halsen så är jag piffig. Fastän jag inte är det.

Vissa dagar vill man inte vara glad,piffig eller käck.
Vissa dagar vill man bara någon annanstans, fast D får givetvis vara med. Jag vet inte vad det är med mig faktiskt. Jag kanske bara behöver sova, äta och läsa lite Pessoa, ta igen mig. Låg är jag hur som helst. Sådär att D kommer och pussar mig i nacken och undrar hur det är "Vad ska vi göra för att du ska bli glad igen?"och jag rycker på axlarna eftersom jag inte vet vad som funkar, jag vill bara bort en stund och...


*"bitterfitta" är ett roligt ord på samma sätt som "bekräftelsehora".

3 Comments:

Blogger Gudinnan said...

Apropå något helt annat: jag skulle ju givetvis ha svarat på ditt mail, mn glömt bort det. Inte glömt för alltid, så otrevlig är jag inte. Men nu är datorn omformaterad, bajssajten kommer jag inte åt från jobbet och lösneordet till internetuppkopplingen har jag schabblat bort. Allt i enlighet med förra veckans tema (denveckansombörraderas). Äh, hej menar jag =) Man behöver inte vara glad, käck och piffig, jag har då lagt ner det käcka för ett tag. Glad och nöjd kommer jag att vara en annan gång.

09 oktober, 2006 22:06  
Blogger Peter Madison said...

Upprepar det jag skrev alldeles nyss. Det går fortfarande att vara låg i lyckan....!

10 oktober, 2006 02:40  
Blogger vandrarvild said...

gudinnan: det är okej, vi får ta det senare. Men det där med att vara käck lägger jag ner, men jag kan vara glad/gladish istället.

Madison: Jo, det gör ju det, uppenbarligen :) Bor man med en grekisk gud så.... *hehe*

10 oktober, 2006 12:38  

Skicka en kommentar

<< Home