onsdag, oktober 11, 2006

Kupong

Varför kan man inte köpa matkuponger på Ica, kuponger som man kan skicka till en fattig vän, eller så får man ett lösenord som man ger till vännen som i sin tur går till ica och handlar upp en given summa pengar.
Lite som presentcheckar på käk. Hur svårt ska det vara egentligen? Studenter och studenters föräldrar skulle lätt nappa på det där, köp en matcheck för 250 pix på Hemköp och ditt barn hämtar ut lite käk i sin egen stad några mil bort.

Jo, jag vet, det är enklare med internetöverföringar på banken. Men om man vill hjälpa nån som man inte känner så bra, t ex via nätet, så vill de ju knappast lämna ut sitt kontonummer för att man ska föra över en hundring.
Då är det ju enklare att man mailar över ett lösenord som de löser in på sin matbutik.

Dessutom kunde matkupongerna vara lite mer inriktade: man kunde köpa nån ett partykit till deras födelsedagsfest, eller är nån sjuk så ingår det automatisk c-brus och näsdukar i kittet, är det barn det gäller så ingår det något passande till barn. Man skulle kunna skicka sin tjejkompis ett mens-kit om hon har dryga mensvärkar: bindor/tamponger och choklad?

Well, ska spåna vidare på det där. Nu ska vi göra stan. Eller i alla fall traska iväg till arbetsförnedringen

3 Comments:

Blogger Peter Madison said...

På mitt kontonummer är det alltsom oftast tommare än i rymden... Så mitt kan du få:) Nu är jag sjukt sugen på choklad eftersom jag blir lätt småstressad av att vara pank å då kommer tröstsuget som den demon det nu är...

11 oktober, 2006 14:55  
Blogger K said...

skaffa icakort. kuponger direkt i kortet. så det så :P

/kukicakvinnan

11 oktober, 2006 23:49  
Anonymous Anonym said...

Varför inte surfa till www.minakuponger.se och önska kuponger?

24 oktober, 2006 18:56  

Skicka en kommentar

<< Home