torsdag, september 07, 2006

tröttdum

Sömnbristen börjar ge sig till känna mer och mer, jag känner mig rätt dum i huvudet nu. Jag har lovat mig själv att sova lite på eftermiddagen idag.
För att jag kan. Hade jag inte varit så trött hade jag varit rastlös som fan nu.

Men, som en molnfri prick på mulen himmel så är det "Krister" i P3, med Morgan. Me like Morgan. De pratar om ett etiskt råd för porrfilm. Kåtmärkt porrfilm, hehe, Kul, Kitty kul. Me like Kitty, hon var så söt när hon trodde att Powermeet var "power meat", nått med kött. Sötnos.

På tal om Kitty så fick jag 2 böcker av vännen C när jag fyllde 30. Om Klitty. Omskrivna böcker tydligen. Ni får klura ut varför helt själva. När media ville veta vem som skrivit dem frågade de en massa kvinnliga författare. Själv tycker jag att det är rätt tydligt att det är en kille som skrivit dem, men hur det blev med det där, om de kom på vem det var som skrev eller inte, det vet jag faktiskt inte. Jag har första och andra boken i alla fall. Jag brukar vilja ha en hel serie av böcker så jag borde köpa de andra med? Well. Jag ska fundera på det.

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Jag tror att det var lite debatterat, vem det var som skrev, fast det är fortfarande inte officiellt, vad jag vet. Jag vet dock vem det är som skrivit böckerna! Om du är snäll kanske jag berättar någon gång :)

07 september, 2006 16:45  
Blogger vandrarvild said...

jamen, jag är ju snäll!

07 september, 2006 16:49  

Skicka en kommentar

<< Home