måndag, september 04, 2006

Hot dog

Jag funderar på att designa ett nytt ögonskydd för barn. Det är behövligt i dessa tider.
Barn måste skyddas till varje pris från allt vad verklighet och naturligthet påstås vara!

Speciellt i dessa tider av djurben som påstås vara gigantiska penisar* måste ju barnen skyddas mot detta hemska för att inte få för sig att penisar är något vanligt förekommande i samhället.
Vem kan ana följderna av dessa barns uppväxt** när de får se knäveck hos hundar som ser ut som en manslem. förfärligt, är vad det är! Nej, fram för en ny tid av viktorianska övertygelser! Händerna på täcket och fastbundna lemmar på alla barn från att de är elva år så att de inte får fula hemska tankar att lära känna sin kropp på alla dessa ONÄMNBARA sätt.

Nej, i frågan om blottade djurgenitalier måste genast ögonskydd inskaffas till barn, samt lagar stiftas för att fastslå att varje gång en djurpenis blottas, t ex när djuret i fråga urinerar, ska detta lagenligt fastställas som blotteri och djurpenisen ska av, snipp snipp snipp, och alla dessa pungkulor som existerar!

Givetvis måste genast en lag på detta även stiftas för att barn inte ska tro att även detta är något vanligt förekommande på djurkroppar av hankön eller andra varelser av hankön.
Dessutom måste en lag om juckande hundar genast stiftas för att hunden i fråga skall kunna anklagas och straffas för våldtäkt.
Skulle detta inte visa sig genomförbart måste givetvis en förordning om byxor på djur av alla slag genomdrivas genast.

Med stöd av Föreningen för Total Avsexualisering i Samhället har listor gått ut till alla daghem i Sverige med förslag på hur daghemspersonal skall kunna stödja föräldrar i deras nyskapande sexuella förvirring samt ögonbindlar till samtliga barn på varje daghem. Hundar och andra urinerande djur kommer att förbjudas på alla offentliga platser och i synnerhet knäveck på spinkiga hundar som ligger på soffor i vissa kataloger kommer att mötas av hårt motstånd.


M v h
Ski.T. Nödig


* Ikeakatalogen dras in för att en hunds ben ser ut som en manspenis. Något som i förstoring inte alls ser ut som en penis utan som knävecket på en spinkig vovve...
** Inse generationer av barn med en ännu mer snedvriden syn på sex än vad de flesta redan har...

7 Comments:

Blogger deusexmach said...

Jag tycker inte att något som jag med hjälp av min Freudianska mardröm till fantasi, kan få till något snuskigt som en djurpenis, ska tillåtas.
Det är rätt av IKEA att dra in sin miljonupplaga av Porrtidningen Ikeakatalogen

04 september, 2006 20:47  
Blogger Fröken Smilla said...

...och jag läste "öronskydd" och såg sedan bara ordet "barn" som jag kopplade ihop med rubriken, och jag tänkte med en gång att "aha! nu har Lena designat ett par öronskydd för barn som ser ut som ett KORVBRÖD! faaan, vad kul".

Dags att sova nu.

04 september, 2006 21:37  
Blogger vandrarvild said...

Deus: Absolut. Snart börjar de väl tillverka saker som är formade som fallosar: vaser, lampor, ljusstakar, you name it!

Smilla: korvbröd, ögonskydd. Jaha.. haha.

04 september, 2006 21:46  
Blogger deusexmach said...

Världen hade behövt öronskydd som såg ut som korvbröd. Kanske Kamprad skulle var intresserad av att sälja dem i sina varuhus?

04 september, 2006 22:43  
Blogger vandrarvild said...

kanske som en trendig accesoar till hundägare, för att dölja vissa egenheter hos djuren?

04 september, 2006 22:45  
Blogger deusexmach said...

Jag vill se katter med byxor...

04 september, 2006 22:47  
Blogger vandrarvild said...

och stövlar, givetvis.

04 september, 2006 23:34  

Skicka en kommentar

<< Home