söndag, september 03, 2006

Ingentingestar

*bored bored bored bored bored*
Det är så illa att jag kollar på plusfyrans Hemsökta hus trots att jag tycker det är rätt lamt och att det är skrämselpropaganda mot alla snälla spöken. Jag har lite lätt astma och borde sitta och läsa i köket och läsa harry potter och halvblodsprinsen igen men jag är utråkad bortom mensvärk och inte ens att "Mona Lisas leende" börjar om en stund lindrar min tristess för den var ju inte så bra som jag trodde men jag har bara sett den en gång innan så va fan.

Hela dagen har gått åt till meningslösheter. Ingentingestar.

Jag skrev några rader i min dagbok förrut om vad som är det meningsfullaste man kan göra när man är ensam. Läsa, sova, onanera, meditera?
Jag kom inte på nått. Ensamhetens meningsfullhetsfrågan lämnades utan svar. Istället gick jag ut i rummet igen och zappade lite till på TVn och O H M Y G O D D E S S så tråkigt jag har. tråkigt tråkigt tråkigt. Inte ens att tröstäta roar mig så jag dricker te istället. Och på TV pratar mediet med annan röst och inte ens det roar mig.
Mer te kanske hjälper. Om inte annat för att avbryta tristessen för att man ska gå och kissa mitt i allt. Miljöombyte kan vara bra. På toa har jag en silverfisk. En stor en, nära 2 cm. Jag tror den har ätit upp alla småfirrar för de syns inte till men det skiter jag egentligen i

2 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Silverfiskar...såna har jag också. På toan och en länkad till Australien....

04 september, 2006 01:33  
Blogger vandrarvild said...

well, mitt hus är gammalt så här har jag silverfiskar överallt. Överallt. Det enda ställe jag inte sett dem på är i kylen...

04 september, 2006 10:49  

Skicka en kommentar

<< Home