måndag, augusti 07, 2006

Hur man förstör en bra låt

D har rätt när han säger att vilken låt som helst, hur bra den nu än må vara, går att förstöra genom att man sjunger den överdrivet med fånig röst och dansar juckande eller bara extremt töntigt till.

Roligt är det i alla fall att se när han gör det, i några sekunder innan han börjar skratta. Själv är jag för lam, jag gör rumpdansen och sjunger gärna operaversioner eller countryversioner av låtar men jag blir blyg och tystnar snabbt.
Vi kanske skulle göra en vidoeinspelning av det hela, att lägga ut på bloggen? "When in doubt om galenskap, se på den här videon!"

Ja, jag tror det skulle vara bra och avskräckande. Ett sätt att få färre läsare i alla fall... *haha*

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Haha, det låter ju hur kul som helst! Jag brukar sjunga alla låttexter på skånsk svengelska.. Jag kan garantera att jag har gjort minst ett tjugotal personer avtända på bara det :)
För övrigt har jag ändå en ganska fin sångröst. :)

07 augusti, 2006 15:50  
Blogger vandrarvild said...

Hahaha! Skånsk svengelska! Låter hur kul som helst, jag ska testa det, se hur det känns i magen.
annars tänker jag inte uttala mig om min sångröst, jag är den där som alltför gärna sjunger med alkohol i kroppen, mkt pinsamt kan det bli, hehe.

07 augusti, 2006 18:35  
Blogger Aronson said...

Jaaaaaa! Klart ni ska göra en video! Vill se!

=)

07 augusti, 2006 20:42  
Blogger vandrarvild said...

Aronson: förstår det :)
The fabulous Vandrarvild och hennes Deusexmach på en treminutersvideo när vi fåndansar till Ramones och Belle&Sebastian skulle lätt sälja. För att inte tala om hur välbesökta våra bloggar skulle bli! *haha*

08 augusti, 2006 13:12  
Anonymous Anonym said...

Very nice site! » »

04 mars, 2007 23:14  

Skicka en kommentar

<< Home