torsdag, juli 20, 2006

Takkaboo

Nu har jag gjort tester på expressen.
Sex- och förhållandetester. "Visar din partner intresse för vad du sysslar med".
"Kan ni diskutera allt med varandra" o s v.
Och, jag är inte förvånad faktiskt, svaret blev "Ni har ett starkt förhållande".

men sen dabbade jag mig väl och skickade en länk till ngt annat till darlingen så vi får se vad han säger om det sen *hrm* Ibland borde jag tänka efter lite före. Alternativt: inte vara så paranoid. Nu låter det ju allvarligare än vad det är. Men ibland, när det gäller andra människor, så känner jag mig som en elefant i en porslinsaffär. Ofta visar det sig vara helt ogrundat men jag frågar ju hellre en gång extra än tar saker för givet.

Men, som någon påpekade "Sluta vara så jäkla känslig!"
Jag gör en Jewel och säger "Im sensitive and I like to stay that way".

Nu kunde jag ju avsluta det hela men när jag skrev citatet fick jag en känsla av något stelt tal, ni vet, något lamt pinsamt ur en film där någon förklarar sin kärlek genom att läsa texten till en Tom Joneslåt(typ "Sexbomb") och alla sitter och vrider sig i stolarna. Om talaren dessutom citerar på kass engelska är det höjdpunkten.

Dålig engelska får mig att tänka på Mange, mitt Xs Emils pappa som var så kass på engelska att han nästan var söt. En dag när vi käkade där skulle vi lära Mange att säga "take a bow" för hans orkester skulle spela den låten och han visade noterna för oss för att vi skulle säga titeln. Det närmaste han kom var"takaboo" och sen suckade Emil och tittade på mig och vi gav upp.

Annars tycker jag Madonnas låt Takkaboo är ganska okej. Lakavörjinn är jag däremot rätt trött på.