onsdag, juli 19, 2006

bortkollrad

Alltså, jag borde kanske vara lite mer med i svängarna
men vem i helvete är Zidane?

8 Comments:

Blogger Unknown said...

Att undra vem Zidane är som att undra vem Carl den XVI Gustav är.
Det är ju världens bästa fotbollspelare (ja kanske genom tiderna). Den franske härföraren som skallade Materazzi (italiensk fotbollspelare) i WM-finalen.
(Fotboll ett spel som utövas på en gräsplan, man sparkar på en boll (som är rund) med fötterna (de som sitter längst ute på benen)).

19 juli, 2006 14:35  
Blogger Peter Madison said...

Tror nog bara att du är lite uttråkad och rastlös som du påstår att du inte vet vem Zidane är.....!? Du vill ha bloggkommentarer....erkänn erkännn erkänn:-)

19 juli, 2006 14:41  
Blogger vandrarvild said...

MEEEEH, en fotbollsspelare alltså?

DET förklarar ju allting.
Fotboll trist/meningslöst/man jagar en skinnklump på en gräsplan och vrålar som om det gäller liv eller död. Fast jag vet att "fot" är det som sitter längst ut på benet(för jag målade naglarna på foten i går, för jag är ju TJEJ!*dööööh*) och jag vet faktiskt vem Carl den 16-de Gustav är. OCH karl den tolfte. Kanske för att intressantare saker fastnar i skallen än båring fotboll.*HEHEHEHE*

Närp, men okej. Fotbollspelare. Som skallade en annan fotbollsspelare. Jaha? Vad är det med det då? Är han värd att nämna dagligen för det? Fjantigt ju.

19 juli, 2006 15:07  
Blogger vandrarvild said...

Sökaren: Det skulle ju annars vara ett rätt bra namn på en huvudvärsktablett....

19 juli, 2006 15:08  
Blogger Aronson said...

Guuuu, vad du sjönk i min aktning. ;-)

Men tro inte på deusexmach, Zidane är inte alls bäst i världen. Han är bra, men inte bäst. Och att han skallade en motspelare i VM-finalen är ingenting som alls kräver att han omskrivs dagligen och stundligen i varje blaska. Det är snarare pinsamt...

För övrigt är fotboll oerhört vackert att titta på. Du borde försöka... =)

19 juli, 2006 18:55  
Blogger vandrarvild said...

Aronson: Nja, fotboll är inte min grej riktigt men jag får väl hänga med min loverboy på nån match nån gång. Bara för att. Om han betalar. *hehe*

19 juli, 2006 19:06  
Blogger Unknown said...

Klart jag betalar för att du ska hänga med. Men det kräver ju vissa...ahem...saker.
Du kommer att se väldigt sexig ut i de himmelsblå färgerna.

Inget ont om Maradonna, han är fortfarande gud. Men om man ser till fotboll som ett lagspel (vilket är endel av skönheten med "det vackra spelet") så är klart Zidane bäst.
Vem skulle det annars vara?

20 juli, 2006 11:05  
Blogger vandrarvild said...

Deus: Vad för saker krävs då? Återbetalning i natura är väl det första jag tänker på. Eller så är det bara ngt jag själv vill kanske. Gah.
Har MIF himmelsblått? Som färgen på delar av muggen du har? Det funkar bra på mig, ge mig en urringad tröja så ska jag hoppa och heja på malmö så att bopparna knockar nån supporter medvetslös. Jag menar: om matchen är trist( det är ju faktiskt fotboll vi snackar om här) så måste jag ju roa mig med nått. Jag kan väl nyttja uttrycket "fotbolls/arena-våld" på eget sätt.

Men åh, MARADONA känner jag minsann igen!

20 juli, 2006 11:14  

Skicka en kommentar

<< Home