onsdag, december 28, 2005

apokalyps

Jaha, nu visar trean en ny serie, "Revelations" som handlar om domedagen och lucifer och fan vet allt.
Jag halvsegar i soffan och kommer på mig själv med att sucka högt flera gånger:
Nu går inte jorden under på grund av meteoriter eller hot från jordens inre kärna; nejnej, nu är det gud som är förbannad igen, han den där som skapat allt levande är pissed off sen flera tusen år tillbaka och NU vill han ta död på oss. År 2005.

För det sa han då för några tusen år sen, att det kommer en dag när han blir ÄNNU MER FÖRBANNAD och då ska han minsann mosa oss, jajamänsan, nu kommer den evil guden och leker djävulen genom att ta kål på folk.

Plus att den där Lucifer visst ska hjälpa till han med. Genom att vara ond, ännu ondare än den däringa gudomen.

och det enda som kan rädda människorna är tydligen att de kryper på knä och säger: "ooops, sorry för att jag levde ett liv värt att leva när jag tyckte mat var god och sex var skönt och när jag gillade att sova länge. Sorry, jag tar tillbaka allt, du är allsmäktig, jag är ynklig och en SYNDARE, du skapade mig enbart för att kunna visa vilken makt du har, enbart för att kunna krossa mig för DET, dear father, är ditt sätt att visa makt över oss så att vi ska vara rädda för allt, till och med kärlek, dear father, för det som du säger om kärlek stämmer ju bara om vi gör som du säger; Kärlek är allt som finns men om vi inte visar kärlek på det sätt du vill så kommer vi brinna i helvetet! Amen."


Religioner är nog bland det mest korkade människan konstruerat för andra, för att kunna ha makt och bestämma, för att styra och ha kontroll genom rädsla.

Dessutom sker allt i "Revelations" i usa. Igen. Det är inte så att domedagen kanske börjar visa sig i typ, ja, Jerusalem eller åtminstone i Italien eller någonstans i Afrika. Nejnej, det börjar i usa. Världens mest inbilska land.
Logiskt? yeah, right...
Skitprogram.
Det enda som var bra att jag kunde snegla på bill pullman i över en halvtimme.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Amen.

28 december, 2005 22:25  

Skicka en kommentar

<< Home