onsdag, december 28, 2005

What´s your angle, pervert?*

Det är bara en sån där dag när jag vaknade och någonting kändes lite snett.
Sen kom halsontet och yrseln och huttrandet och törsten och magvärken. Någonting är inte riktigt som det ska vara med mig idag. Borde äta men vill inget ha. Fryser om händerna och kan inte sova.
Stackars stackars Lena. (egentligen är det inte alls synd om mig men jag blir alltid så rastlös av att vara sjuk, uppepå min vanliga rastlöshet, och ingen är online och E åkte nyss iväg och skulle fika med nån och hon har ju varit här sen den 23e så det är lite tomt här just nu.)

Jag borde börja jaga nyårsfester, det är bara Anna som frågat vad jag ska göra och hon ska på nån fest som kostar 200 kr, i Nora.
Jag tänker inte betala 200 kr för att besvära nån helt okänd brud med:
"Ursäkta, du vet ju inte vem jag är men kan du göra en maträtt som är vegetarisk och glutenfri med, är du snäll?"

Och jag tänker att även om det egentligen bara är en vanlig fest - för jag förstår inte riktigt varför alla blir så exalterade över nyårsaftonen, det är fylla och socialisering som vilken annan fest som helst, bara datumen skiljer- så vill jag inte stanna hemma, vill inte vara kallebakom som sitter ensam.
Men det vore ganska skönt att kunna ignorera allt glitter och glam och bara vara.

Jag vill gå på en lugn fest, nån med snack runt köksbordet och TP och diskussioner om något som känns viktigt, trots att man börjar bli lite lullig, nån där man tar en cigg och kollar på fyrverkerierna och kommenterar alla andras fylla vid tolvslaget för att man själv är spiknykter i jämförelse.

Jag vill inte hålla i en egen fest för jag orkar fan inte städa, inte när jag mår såhär i alla fall. Och på mina fester går det alltid sönder nått. Fast jag har det som en reservplan för övergivna singlar, som jag själv. Om nån blir över kan de komma hit.

och om jag blir sjuk tvingar jag hit mamma och pappa... Jag är en sådan vänlig dotter.

Hoppas inte magnus druckit upp min sprit som jag har hos honom.


* replik ur Simpsons, som jag snappade upp ur allt babbel från teven bakom mig. What´s your angle, pervert?