onsdag, november 16, 2005

S.O.S

På 'Kalla fakta' ska de visa ett program om hundvalpsmarknaden nu när det är inne att ha djur som souvenirer, och jag gråter bara av trailern till det, vill inte veta, klarar inte av att titta
rädda dem, rädda dem allihopa
varje liv med en egen mening
hundvalp som människa, blomma som fågel
späckhuggare som pingvin och trollslända

rädda dem, rädda djuren från människan.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Håller med dig. Som att det skulle vara inne att ha hund, eller som en trend?? Att ha hund är ett ansvar och en heltidssyssla. Det vet jag själv, efter att både mina föräldrar och jag har haft hund.
Vet du vad, jag har börjat blogga själv!
lennart.webblogg.se
Du är välkommen att titta in då du har lust.

16 november, 2005 23:12  
Anonymous Anonym said...

Håller helt med!!! Har själv två små hundar som jag älskar över ALLT annat. Och jag gråter varje gång jag läser i tidningen och ser bilderna av små hundar med sina ben ihopbundna och som blivit illa åtgångna under bilresan.

Det är fullkomligt fruktansvärt!!! VEM kan över huvudtaget tänka sig att köpa en hundvalp på en parkering??? OCh betala skyhöga pengar för en "äkta" stamtavla, då hunden inte har några papper! Hur DUMMA får människor bli bara för att de "vill ha" eller "ska ha snabbt"?

Nej, fy f*n!!! Djurplågari! Hellre vänta på en valp från en bra uppfödare än att köpa en hund som fått lida ohyggeligt... BARA för att någon vill ha en hund NU.

18 november, 2005 23:18  

Skicka en kommentar

<< Home