onsdag, november 16, 2005

Tjejernas SD

Jag är en slav för mina läsares önskemål;
Här har jag hittat några SD-tjejers sidor.
Håll till godo med all KÄCKHET!
Vi börjar med ett kill-recept.

"Ganska nybliven singel och trivs himla bra med mitt liv! Tycker däremot om att skapa nya kontakter, u never know du kanske får mig på fall... Max 35 år bör du vara ;) Faller för: 1 liter charm5 dl attraktivt yttre såsom fina drag och att jag se på dig och njuta, gillar också mörka killar.5 dl fantastisk personlighet & humor2 dl känslighet"
Är utsidan som får mig intresserad, men insidan som får mig att stanna"Behöver en stark man som kan kan ta mitt heta humör och min rastlöshet. Mesiga & snälla killar har jag fått nog av.. Vet att det kanske låter illa... Missförstå mig rättHur är då jag....Starka personlighetsdrag: Envis, ärlig, öppen, hetlevrad, känslig, glad, busig."

"Jag är en glad och positiv tjej på 27 år som älskar livet, djur, natur samt att resa och se mig omkring i världen. På fritiden försöker jag träna regelbundet samt träffa mina vänner så ofta som jag hinner. "
(Jaja, hon skriver ju inte 'possetiv' i alla fall.)


"hej hopp... e en söt kristen, partyglad tös på 26 år som letar grabbar att umgås md.... snacka e en av Guds bästa gåvor... :D så d görs mkt o ofta!!spenderar mkt tid framför min dator o snackar md mkt mskr där....så skicka några rader o svar kommer...."
(O H M Y G O D är väl ett passande uttryck?)

"Tjenare! Jag är en sprallig tjej från Örebro som söker lyckan på nätet. Letar efter han med det stora H eller kanske en riktigt bra vänskap. Gillar då det är fart och fläkt, att umgås med vänner och ta en sväng på krogen då och då. Om detta låter spännande så tycker jag att du ska höra av dig.. kram"
(GAAAAAH! VEM I HELVETE VILL VARA SPRALLIG! Är du en sprattlande fisk eller Dolly Parton on uppåttjack eller?!)

Här kommer min personliga favorit, något förkortad:

"Tjingeling!Jag är en glad och sprallig tjej på 33-år som inte hittat "hem" ännu. Bor just nu i lägenhet centralt i stan, men har en längtan att flytta ut på landet till ett hus, dock ingen bondgård. [...] Börjar nu känna att det är dax att försöka kompletera mitt liv med den där specielle personen i mitt liv...vilket tydligen är skitsvårt! Trött på singellivet. [...]
Jag vill träffa en ÄRLIG, busig och kramig kille runt min egen ålder (30-36) som är längre än mig (dvs längre än 1.67m, gillar långa killar), söt (enbart fotosvar), rökfri, gillar att träna, inte har ölmage (väger själv ca 69kg), inte är allergisk mot pälsdjur, gillar vitlök, tycker om att gå i skogen, har stor portion humor, gillar att resa, ser det mysiga i både ute- och hemmakvällar, har social kompetens samt intellekt, kan tänka sig att flytta om det behövs, helst inga barn sen tidigare, inte har kriminellt förflutet eller är alkoholist⁄narkotikaberoende, har ordnad ekonomi, gillar landet och staden... Finns det en sån här person, eller är det för mycket att begära?? ;) "

Well, det finns bara ett sätt att avsluta inlägget på:
Tjingeling!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

det är ju intressant att det verkade viktigare att personen är "busig" än tex intelligent och gillar att diskutera, etc.
det kanske bara är jag som tolkar det så, överdrivet bitsk mot dessa människor, men vad fan.

17 november, 2005 08:45  
Blogger vandrarvild said...

M: Jamen, det är riktigt kul att klicka runt på sidorna på dejtingsajter, du ska se hur det är på Vildawebben, där är medelåldern högre och stavfelen och särskrivningarna ger mig rysningar.
Men nej, jag vill nog inte blunda och cykla...

Helena: Det får du vara, jag är ju överdrivet kritiskt och bitsk mot dem, och undrar ju varför man vill ha nån som är det enda framför det andra, som t ex intelligent.

17 november, 2005 09:24  
Anonymous Anonym said...

Ser ut som ett giltigt urval.

17 november, 2005 10:52  
Blogger crrly said...

Äsch, vadårå, jag tyckte att de här var helt okej. Då skulle du se annonserna i Sydsvenskan... Har den dock inte längre så jag kan inte ge dig några riktiga exempel.

Och vem som VILL vara sprallig?! JAG t ex, jag är jävligt stolt över att jag kan vara sprallig!

17 november, 2005 12:54  
Blogger crrly said...

Förresten. Jahaaaaa, är SD = Spray Date. Men säg det då!! :p

Var helt övertygad om att du skrev om Svenska Dagbladet lixom. :p :p :p Sen trodde jag att det var nån lokalblaska, eftersom det var så mycket Ö-o.


Det måste väl finnas otroligt många fjantigare presentationer/annoner än denna?

17 november, 2005 12:56  
Blogger crrly said...

Ah, blev avbruten, min sista mening skulle vara: Det måste väl finnas otroligt många fjatigare presentationer/annonser än just dessa?! *utmanar*



Nu får det va slutkomemnterat på ett tag. ORKAR inte skriva de där fula "orden".

17 november, 2005 12:58  

Skicka en kommentar

<< Home