torsdag, november 24, 2005

Mulet ute mulet inne

Jag vette fan vad jag drömde, men jag hade en konversation med mig själv i huvudet när jag vaknade till liv, och insåg att jag nog hade funderat och konverserat sådär ett tag. Klockan var strax efter sju, jag hade sovit fyra timmar och allt kändes jävligt svart och grått, vädret utanför hjälpte till en del, jag trodde det var mitt i natten när jag vaknade men allt är bara igenmulet, solen hade stigit men ingen kan se den.

Om det ska vara så här grått väder från september till april - vilket det alltid är- så kan väl i alla fall svenska designer och arkitekter propsa på att använda mer färg i allt de gör.
Färga betong röd och turkos, tillverka alla lyktstolpar gula eller oranga, gör asfalten grön eller blåaktig.Gör alla elskåp lila. Våga vägra beige och marinblått, i alla fall tills sommaren kommer.

Ett förslag bara.


Jag har ett kunskapssug idag. Ska på utställningar med Pia om några timmar, och efter det går jag nog till bibblan en stund. Det är något jag vill lära mig, något historiskt.
Varje gång jag går in genom dörrarna på bibblan tänker jag på Adrian. Vi stötte alltid på varandra där.
Jag ångrar lite att jag aldrig pratade mer med honom när jag hade chansen, och nu är han borta och jag vet inte hur jag ska få tag på honom igen.
Adrian blir i sin frånvaro en karaktär i min bok, jag fyller i de tomma sekvenserna själv.


Såg i Bodil Malmstens blogg att hon gillar Mads Mikkelsen.
Hon har utomordentligt bra smak!