onsdag, november 23, 2005

Normal - the sequal

ibland ba, då ba få ja lixom ryck å vil ba skriva kånstia saker och stavva fel hela tin för alla andra göjure redan. såm åm järnan fått överschlag å ba vil explodera ellä fnisa

i närkä dä ja bor säger man att man ska ha 'fitt i pannan' när man ska steka mat, så fassnar de inte

ja undra åm de kansche påvärrkar min järna lite

allt e Jässpärs fel, när vi prata på msn så skriver vi allti en massa skuma saker presis såm dä låtär

Hrm, jaja, okej, jag lägger ner, det är drygt att sitta och stava som det låter eftersom det är emot min natur på flera sätt. Men när jag och Jesper gör det på msn orkar man alltid. Helena säger att vi har ett "Jesper och Lena-språk" och det kan nog stämma, vi har ju språktrixat i några år nu så det är väl bara en naturligt följd av det hela?

Anna gav mig en sen present idag; en mössa. Randig. Finns på Indiska. Jag hade på mig den inomhus nästan hela kvällen bara för att den är så skön. Tack annapanna. Jag måste ha den till något färgglatt, min bruna jacka är för brun, jag vill ha något rött, turkost, lila! Men sånt finns inte att köpa. Jag tänker allt oftare att jag borde skaffa mig en sömmerska/skräddare. Och ekonomi för det med.

klockan är snart ett på natten. Jag är pigg igen. Nu ska jag dricka te.
Jag har precis fixat TVÅ fikadejter på SprayDate. Fatta vilken blogg-booster! Jag sitter här och skrattar lite för mig själv eftersom jag sa det till Pia idag: "Jag tror jag ska fika med nån från nätet på fredag. Jag känner för det ".
Jajamänsan, nu är det fixat.


En fortsatt trevlig afton!

1 Comments:

Blogger Sara said...

fitt i pannan... hahaha kvällens bästa... :)

24 november, 2005 01:30  

Skicka en kommentar

<< Home