onsdag, november 23, 2005

Vovve - the sequel

Anna kallar henne för Bebben, fast hon heter Dixie. Hon är tre månader ungefär, och nyfiken på precis allt. När hon var här idag lyckades hon skrynkla ihop varenda matta jag har i lägenheten, tugga sönder en plastflaska, tugga på min toffel, rota i papperskorgen i badrummet och hitta nån gammal bomullstuss som hon smakar på, dricka lite vatten för att sen välta vattenskålen på min köksmatta, kissa på golvet och dessutom jagas runt av Anna innan hon däckade på hallgolvet och sov där tills jag kom ut och klappade henne lite på magen. Då grymtar hon till, vänder sig på rygg för att bli klappad mer och somnar om medan jag gör det.

Hon är svartvit, 75% border collie, 25% dalmatiner och när vi går på stan vill hon hoppa på alla bilar, människor och springa in i varje portuppgång. Hennes ena öra är lite böjt och ögonen uppmärksamma på allt som sker runtomkring.

Det, mina vänner, är en hundvalp med en jäkla massa liv och humor i.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej, Jag heter Hanna och letar efter min hunds harkomst. Jag sag att du kande en hund som ar 75% BC och 25% Dalmatiner vilket min hund ocksa ar. Jag skulle verkligen uppskatta om du skulle vilja svara pa nagra fragor. Hur gammal ar den hunden, vart kommer den ifran, uppfodare, vilken del fran sverige, foraldrarnas blandningar? Min mail ar hanna_seitamaa@hotmail.com
MVH, Hanna

25 augusti, 2008 17:33  

Skicka en kommentar

<< Home