lördag, juli 30, 2005

Missade bussen

*AAAAARRRRGGGHHH*
Missade bussen till hålan S(där jag ska hjälpa syster och systerdotter med att stå i nån jävla kiosk på nån jävla fotbollsturnering. Jag som avskyr fotboll men gillar tanken på att det är mängder med grabbar där, i alla åldrar... *tantslem tantslem tantslem*) med några meter, den susade glatt förbi mig när jag skulle gå över vägen, och då är det inte mycket mer att göra än att gå hem igen och vänta på nästa buss eftersom syrran inte hinner hämta mig -fast jag hävdar ändå att om hon hade åkt när jag ringde hade vi varit där på nolltid och hunnit göra allt hon sa att hon fick göra ensam istället, eftersom vi hade varit en till, men men... Och jag känner ingen som ska åka härifrån och dit fastän det säkert är FLERA som åker den här vägen, glatt de med och helt ovetandes om att jag VILL HA SKJUTS!!!

Så jag väntar i en och en halv timme till och torkar mitt gröna linne i ugnen under tiden(för det passar så fint med mitt rosa linne jag har på mig idag) och äter frukost och funderar på fördelarna med att komma dit senare: jag hinner dricka en massa vatten som jag känner att jag behöver. Mina mackor hinner inte torka och bli konstiga på vägen utan är rätt färska trots den fina inslagningen med bakplåtspapper. Min nyponsoppa har inte börjat smaka plast och om jag kom på vad jag skulle göra till matlåda nu på en gång skulle jag kunna göra den nu inom en timme. Fast jag vet inte vad jag vill äta.
Plus att jag får te, fint nygjort te nu, ska sätta igång vattenkokaren nu.

Nackdelen: jag kommer dit mitt i rusningen och kommer få lära mig allt i total kaos. Och jag kanske hinner bli sådär seg och trött och uttråkad. Men nu hinner jag ju gå upp en hållplats åt nått håll.
OCH hämta pengar.

Fan jag AVSKYR att missa bussen, det gör mig skitförbannad. Och när jag kollade min klocka på mobilen just när bussen susat förbi ser jag ju att den jag har här i köket går helt åt helvete, den på mobilen sa 8.16, vilket är mer vettigt, men den i köket var knappt 8.20 när jag kom tillbaka.
helvete. nu måste jag pimpla te bara för det. Jag måste tröst-tea mig. Och ändra klockan i köket.


Jesper och jag pratade taktik igår. Eftersom crushen sågs på turneringen igår och min systerdotter rapporterade om mängden snygga killar där så sa vi att jag ska ha jordens urringning på mig idag (check!) och mina nya jeans (check!) och en tunika som jag känner mig bekväm i(check!).
Plus att det nog är att föredra att ha linne på sig om man ska stå där i korvvärmarånga och tre fyra pers i ett litet rum. Föresten vet jag inte ens om vi står inomhus. Det hoppas jag verkligen.

JO, jag hittade ju ett par jeans.
Jag avskyr att köpa jeans. Men där i provhytten såg jag plötsligt hur rund och söt jag var(egotripp, nja, snarare insikt) och sen när jag provade jeans igår så kändes det inte så farligt.
Och sen såg jag på ett par jeans när jag drog fram dem bland de andra fulare utformningarna att det var dem jag ville ha.
Jag brukar veta det med en del kläder jag ser, och skor : Den där ska jag ha!
Och på ena affären fanns jeansen i en storlek för stora (strechjeans ska man ju köpa en storlek mindre än de som sitter bra, typ) så jag rusade iväg till nästa kappahl (tack för att det finns två här i stan!) och hittade det sista paret i rätt storlek fast de är för långa men jag viker upp dem nu och sen får jag väl sy upp dem till hösten.
Jag har en söt rumpa i de här jeansen. En rumpdansarrumpa. Mjukt kaxigt.
Dessutom är de så jävla sköna. Nä, jag visste direkt när jag såg dem att det var de här jag skulle ha, och det är bra. Annars hade jag säkert blivit sån där igen; den där snyftiga 'Jag är så FET-Lena' som köper en bok istället för ett par byxor och går hem och tröstäter i ren protest.
Fast dock med en bra väl utvald ny bok som sällskap.
En bra välskriven bok kan klå de bästa av sällskap på fingrarna, lätt.

jag skiter i matlåda, tar ut pengar istället, kliver på bussen uppe vid konsterhuset, äter i hålan, de har väl nån ica och så tar jag med mig äpple, ägg och sen skulle vi sälja nån jävla mosbricka så jag nallar mos. Fast pulvermos luktar fisk. Ganska vidrigt. Fast sen när jag är hungrig skiter jag i vilket.

oj, långt inlägg. Hoppas NI får en trevlig helg!

I rest my case