fredag, juni 15, 2007

freaky dejts

Jag är nyfiken på andra människors freakigaste internetdejtar. Själv har jag träffat några stycken, inte enbart i dejtingsyfte utan kompissyfte men så har de varit freakiga och skumma och man har kommit med en lam ursäkt och smitit hem med en rysning vilandes längs med ryggraden.

Jag vet ju om några konstiga dejter. Som en bekant som dejtade en kille som mitt i middagen sa "Jag har stor kuk" och hon, med gaffeln halvvägs till munnen, stelnar till och säger"Jaha", men han sa det mest, påstod han, för att en del tjejer reagerar negativt på det när han skulle ha sex med dem så nu ville han förvarna henne om det. yeah right...

Och en annan f d vän som dejtade en kille som ville att hon skulle kissa honom i ansiktet.


och så vidare.

3 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

Jag dejtade en gång en producent som insinuerade att det vore ju bra för mig som skådis att bli ihop (läs ligga) med honom för då kunde jag ju få en massa filmroller. Fränt...

15 juni, 2007 15:49  
Blogger Morgan le Fay said...

Träffade en gång en kille som tyckte att jag "måste ha negerblod i släkten, med den rumpan!"...

Det blev inga ytterligare träffar.

19 juni, 2007 23:35  
Blogger vandrarvild said...

Ozzy: jamen, va fan, det väsentliga är väl snarare:
LÅG du med honom???


Morgan: Mysigt. Dels att få höra att man har en great big ass men även för att man dejtar en kille som använder ordet 'neger' på 2000-talet. Ska det vara PK så ska det.

Jag dejtade en kille två ggr som efter andra fikat sa "jag tror jag skulle kunna ta bra hand om dig" och då fick jag det där "spring innan han äter upp dig!" i blicken och tackade för mig, klev ur bilen och undvek hans telefonsamtal tills han slutade ringa några veckor senare. Vaddå "ta hand om dig"; vem fan tror han att han är. Vem tror han att JAG är?

dork.

20 juni, 2007 09:55  

Skicka en kommentar

<< Home