fredag, juni 15, 2007

bloggstockad..... eller nått

Efter några dagarns radiohjärntvätt börjar jag tycka den där Umbrella-låten är rätt schysst.
Och finlands bidrag till eurovisions... långt ord som jag inte ids skriva, men den låten är schysst.

Jag har nyss utnämnt mig till kopieringsmästare. När jag suttit här över en vecka och suckat av tristess så kommer folk på sista dagen att det finns saker de kan få mig att göra. Som att kopiera fem ex av en fet pärm. Och att kopiera är ännu en sån där trist sak som jag inte har något emot att göra. Så länge inte pappret fastnar.
Efter lunch skulle nån av kvinnorna sätta mig på att sortera papper och slänga de som inte gäller längre. Well. Dagen har gått snabbare än jag trodde den skulle göra. Klockan är strax elva och snart börjar folk gå på lunch.



jag är lite trött på bloggen igen. det känns som om man måste prestera så mycket och sådana speciella saker för att folk ens ska läsa eller kommentera. Och det kommenteras sällan på det som jag själv tror. men just nu skriver jag bara tristessinlägg och klickar mig runt tidningarnas nätupplagor, häpnar över alla dumheter och väntar på att få komma hem och städa inför Helenas besök. Hon ringde igår och vi pratade i en kvart om saker som jag hade glömt, som den där DJ-idioten på Frimis som inte visste vem Janis Joplin var(jamen, haja! JANIS liksom!) och hur jag nån gång hade lurat i henne öl som nån lämnat i min kyl efter en fest så att hon blev skitfull först när hon kom hem och vaknade morgonen därpå med kläderna på och en handduk flytandes i toaletten utan att ha en aning om hur den hamnade där...

Haha.

Det låter som något jag skulle göra...
Truga på nån lite mer att dricka "Jag dricker ju inte öl, annars kommer de bara stå här så drick dem du" och jag vill minnas att jag gjort samma sak med annapanna på en fest när hon inte hade med sig något att dricka så jag bjöd henne på allt möjligt och fick andra att göra drinkar till henne så hon fick släpas till sista bussen till Nora av sin alltid lika tålmodige pojkvän TP.
Det var säkert samma fest som Stina bjöd på tequila(jag blir skitkonstig på tequila!) och nån spydde i trappen så att jag fick skäll av sajkovärden nästa morgon PLUS att Jehovas ringer på och jag öppnar skitbakis och spritstinkande och ser glassplitter i trappuppgången och de räcker mig Vakttornet och jag skrattar lite åt dem innan jag drar igen dörren. Jaja, ge mig den där tidningen då, herrå.

Well, jag är en jävel på att fixa fester där människor alltid hittar andra att prata med. Mina vänner och bekanta brukar(brukade)passa ihop så bra att när det var dags för fest igen ville folk komma tillbaka eftersom de hade så trevligt gången innan. Those were the days.

Etiketter: , , , , , ,